Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice

Három nap alatt négy motoros vesztette életét, a szabályok betartására szólít fel a belügyi tárca

2021.07.31
12:14
2021.08.01
11:59
Forrás
Szerbiai RTV
A motorosok tartsák be a szabályokat és vegyék figyelembe az előírásokat - hívja fel a közlekedésben résztvevők e csoportjának figyelmét a szerbiai Belügyminisztérium.

Mint írják, az országban három nap alatt négy motoros vesztette életét. Hozzáteszik, a balesetben elhunyt motorosok száma júliusban most a legmagasabb az elmúlt öt év viszonylatában. Különösen figyeljenek a motorosok a sebességkorlátozások betartására, a bukósisak és más védőfelszerelések használatára - írják. A közlekedés más résztvevőit is arra kérik, figyeljenek jobban oda a motorosokra.

Az év első 6 hónapjában 690 olyan közlekedési baleset történt, amelynek résztvevője motoros volt, ebből 301 esetben a kétkerekű vezetője okozta a balesetet. 

motoros
baleset
közlekedés
Belügyminisztérium

Most

18:21, Frissítve: 18:28

Orbán: Nőni fog a nyomás a határon

A magyar déli határon próbálnak bejutni azok, akik elhagyják Afganisztánt; nőni fog a nyomás a határon - mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök Röszkén, miután cseh kollégája, Andrej Babiš társaságában ellátogatott a magyar-szerb határhoz.
16:19, Frissítve: 17:43

Újrahasznosítják a szennyvíziszapot Szabadkán

Biomasszát állítanak elő a felhasználásával. Ez egyelőre egy kísérleti projekt. Az ehhez szükséges tesztültetvények a Regionális Hulladéktároló és Hulladékgazdálkodási Kft. területén találhatók. Az illetékesek bemutatták az eddig elért eredményeket.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.