Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Három pályázati kiírást tett közzé a Magyar Nemzeti Tanács

2020-07-10
17:07
2020-07-10
17:18
Forrás
MNT
A pályázatok a felsőoktatási ösztöndíjprogramra vonatkoznak. Ezek pedig a demonstrátori ösztöndíjpályázat, az Európa Kollégium pályázat és a Felsőoktatási ösztöndíjpályázat.

A demonstrátori pályázatra az a hallgató jelentkezhet, aki a Szerb Köztársaságban akkreditált szakfőiskola, illetve akadémia alapképzésen tanul. Magyar nyelven végezte az általános vagy középiskolai tanulmányait, és nyilatkozik arról, hogy a diplomázása után legalább három évig Szerbiában fog dolgozni.

Az Európa Kollégium pályázatára azok jelentkezhetnek, akik először nyertek felvételt egy Újvidék területén lévő, Szerb Köztársaságbeli akkreditált szakfőiskolai, akadémiai alapképzés első évfolyamára. Továbbá feltétel, hogy magyar nyelven végezték általános vagy középiskolás tanulmányaikat és a lakóhelyük nincsen a felsőoktatási intézménnyel ugyanazon a területen.

A Felsőoktatási ösztöndíjpályázat feltételei közt szerepel, hogy a jövendőbeli hallgató első ízben iratkozik be valamelyik felsőoktatási intézmény első évfolyamába.

A felhívások további részleteit az Magyar Nemzeti Tanács hivatalos honlapján találhatják meg a Felsőoktatási ösztöndíjprogram ablak alatt.

A pályázatok átadásának végső határideje szeptember 15-e, 14 óra.

Magyar Nemzeti Tanács
MNT
pályázat
kiírás
felsőoktatás
Európa Kollégium
demonstrátor
ösztöndíj
program

Most

16:48, Frissítve: 17:00

Jövő héten is kánikula lesz

Folytatódik a kánikula a jövő héten is térségünkben - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet honlapján. Tegnap 36,7 Celsius-fokot mértek Budakalászon.

Népszerű

Ítéletidő Bácskában

Szabadkát nem sokkal 20 óra előtt érte el a vihar. Egyes helyi közösségekben nagy mennyiségű jég esett.