Ugrás a tartalomra

Három új szolgáltatással bővült az e-Uprava portál

2021.07.31
10:48
2021.07.31
10:54
Forrás
Tanjug
Három új szolgáltatással bővült a szerbiai e-Uprava portál - ezt jelentette be a szerb miniszterelnök, Ana Brnabić, aki részt vett az új funkciók ünnepélyes bemutatásán, Belgrádban.

Ezentúl azok a személyek, akik rendelkeznek felhasználói fiókkal az internetes közigazgatási portálon, néhány kattintással hozzájuthatnak ahhoz a bizonylathoz, amely igazolja, hogy az adott természetes vagy jogi személy ellen nem folyik eljárás, továbbá arról is lehet bizonylatot kérni ezentúl, hogy az adott jogi személy büntetlen előéletű.

Az illetékesek hangsúlyozzák, a cél az, hogy a polgárok minél egyszerűbben hozzájuthassanak a dokumentumokhoz, az e-közigazgatást folyamatosan igyekeznek fejleszteni. 

e-uprava
Ana Brnabić
digitalizáció
ügyintézés

Most

18:21, Frissítve: 18:28

Orbán: Nőni fog a nyomás a határon

A magyar déli határon próbálnak bejutni azok, akik elhagyják Afganisztánt; nőni fog a nyomás a határon - mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök Röszkén, miután cseh kollégája, Andrej Babiš társaságában ellátogatott a magyar-szerb határhoz.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.