Ugrás a tartalomra

Három új szolgáltatással bővült az e-Uprava portál

2021.07.31
10:48
2021.07.31
10:54
Forrás
Tanjug
Három új szolgáltatással bővült a szerbiai e-Uprava portál - ezt jelentette be a szerb miniszterelnök, Ana Brnabić, aki részt vett az új funkciók ünnepélyes bemutatásán, Belgrádban.

Ezentúl azok a személyek, akik rendelkeznek felhasználói fiókkal az internetes közigazgatási portálon, néhány kattintással hozzájuthatnak ahhoz a bizonylathoz, amely igazolja, hogy az adott természetes vagy jogi személy ellen nem folyik eljárás, továbbá arról is lehet bizonylatot kérni ezentúl, hogy az adott jogi személy büntetlen előéletű.

Az illetékesek hangsúlyozzák, a cél az, hogy a polgárok minél egyszerűbben hozzájuthassanak a dokumentumokhoz, az e-közigazgatást folyamatosan igyekeznek fejleszteni. 

e-uprava
Ana Brnabić
digitalizáció
ügyintézés

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.