Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Háromszázezer dinár támogatás az első gyermek születése után

2021.12.05
15:08
Forrás
Pannon RTV
Most utakat és autópályákat építünk, de ezek nem érnek majd semmit, ha nem lesz, aki használja őket – emelte ki Siniša Mali.

Január 1-től 300 ezer dináros egyszeri támogatást kapnak a párok első gyermekük születése után - jelentette be Siniša Mali. A szerb pénzügyminiszter kiemelte, erre mindenképpen van pénze az államnak, mert ez a legfontosabb dolog, amelyre most pénzt kell szánni. Most utakat és autópályákat építünk, de ezek nem érnek majd semmit, ha nem lesz, aki használja őket - magyarázta Mali. Hozzátette, a leendő szülők a helyi önkormányzatoktól is számíthatnak pénzsegélyre. A politikus emlékeztetett, hogy december 7-én kezdik el utalni a 20 eurós támogatást a polgároknak. Először a nyugdíjasok számlájára érkezik meg a pénz, majd a többi felnőtt lakos is megkapja az összeget, december 8-án és 9-én.

Siniša Mali

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:14

Kilencgólos francia siker Montenegró ellen

Az olimpiai címvédő Franciaország 36-27-re legyőzte Montenegrót a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, hétfőn a budapesti MVM Dome-ban.
21:42

Emlékezni az ártatlan áldozatokra

1942 januárjában a magyar katonai alakulatok razziát indítottak a visszafoglalt Bácska Sajkás-vidékén. A túlkapásba torkolló akciónak több mint 1200 szerb, zsidó és roma nemzetiségű személy esett áldozatául, de magyar személyeket is kivégeztek.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.