Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/illusztráció

Használjuk a gyerekülést!

2019-11-21
07:33
Forrás
Vajdasági RTV
Versecen is díjmentesen kaptak a szülők gyerekülést.

Gyerekülést adományozott a verseci önkormányzat azoknak a családoknak, akiknek idén született meg a gyermekük. Mielőtt megkapták volna az ajándékot, az illetékesek előadást tartottak a gyerekülés helyes használatáról. A verseci önkormányzat immár negyedik éve szervezi meg az akciót. A Közlekedésbiztonsági Ügynökség adatai alapján az elmúlt öt évben 65 gyermek vesztette életét közlekedési balesetben, az idei évi nyilvántartás szerint mindannyian utasok voltak. A legtöbb baleset esetében problémát okozott a gyerekülés hiánya, vagy annak nem megfelelő használata. Az illetékesek az akcióval, amelyet egyébként más önkormányzatokban is megszerveznek, igyekeznek rávilágítani a problémára, és megelőzni az esetleges tragédiát.

gyerekülés
ingyenes
Versec
gyerek
Közlekedésbiztonsági Ügynökség
közlekedésbiztonság

Most

18:16

Elhunyt Szűcs Lajos

A Ferencvárosi Torna Club olimpiai bajnok labdarúgója, 77 éves korában érte a halál - jelentette be a klub vasárnap.

Népszerű

Megtalálták a csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.