Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Dániel

Hasznos ajándék a kelebiai hármasikrek családjának

2019-01-08
13:49
2019-01-08
16:41
Forrás
Pannon RTV
Fél évre elegendő pelenkakészletet adományozott a szabadkai Városi Képviselő-testület a kelebiai Táncos családnak.

Táncos Zsuzsanna és Roland több mint négyezer pelenkát kapott karácsony másnapján született hármasikreik számára.

Huszonegy napot töltött gondos megfigyelés alatt a hármasikrek anyukája, Táncos Zsuzsanna a Szabadkai Közkórházban. Az új év első napján azonban Teodor, Fanni és Alíz már a kelebiai kiságyból élvezhette az otthon melegét és a rokonság kíváncsi érdeklődését. Táncos Zsuzsanna, anyuka, Kelebia: „Nagyon vártam azt a pillanatot, amikor születtek a babák, császárral születtek, és az egy felülmúlhatatlan érzés volt. A másik meg hát gyönyörű pillanat ez. A család nagyon segítőkész, tényleg mindenki itt van a közelben, úgyhogy mindig tele van a ház. Segítenek nagyon sokat. Tehát elkel a segítség, de egyben mi is nagyon élvezzük ezt a szülői csodát, feladatot.”

Ritkán születnek természetes úton hárompetéjű hármasikrek. A kelebiai kis hármas egy kis csoda. Egészségesek, szépen gyarapodnak, fejlődnek és szófogadóak. A szülők elmondták, hogy amíg csak lehet természetes módon, anyatejjel akarják táplálni gyermekeiket. Bunford Tivadar, elnök, Városi Képviselő-testület, Szabadka: „Nagyon örülünk, hogy mindenki egészséges, anyuka, gyerekek. Az apuka boldog. Minden rendben van. Alig vártuk, hogy hazajöjjenek és hogy az ünnepek után meglátogassuk őket, amikor már nem igazán zavarunk és a városi képviselő testület nevében és a magam nevében is, szerettem volna gratulálni a Táncos házaspárnak.”

 

A kelebiai Táncos család a szabadkai VKT-től fél évre elegendő pelenka mennyiséget kapott ajándékba. Ez több mint négy ezer darab pelenka, amely értéke csaknem 100 ezer dinár.

Táncos család
hármasikrek
Szabadka

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:24, Frissítve: 17:34

Jó termést remélnek a szőlészek

A legtöbb észak-bácskai szőlősben alszanak még a tőkék. Ez a csapadékmenetes, a szőlőtőkékre még hűvös idő a legjobb metszésre. Eddig a legtöbb helyen a betakart tőkék bontása történt meg.

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.