Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Dániel

Hasznos ajándék a kelebiai hármasikrek családjának

2019-01-08
13:49
2019-01-08
16:41
Forrás
Pannon RTV
Fél évre elegendő pelenkakészletet adományozott a szabadkai Városi Képviselő-testület a kelebiai Táncos családnak.

Táncos Zsuzsanna és Roland több mint négyezer pelenkát kapott karácsony másnapján született hármasikreik számára.

Huszonegy napot töltött gondos megfigyelés alatt a hármasikrek anyukája, Táncos Zsuzsanna a Szabadkai Közkórházban. Az új év első napján azonban Teodor, Fanni és Alíz már a kelebiai kiságyból élvezhette az otthon melegét és a rokonság kíváncsi érdeklődését. Táncos Zsuzsanna, anyuka, Kelebia: „Nagyon vártam azt a pillanatot, amikor születtek a babák, császárral születtek, és az egy felülmúlhatatlan érzés volt. A másik meg hát gyönyörű pillanat ez. A család nagyon segítőkész, tényleg mindenki itt van a közelben, úgyhogy mindig tele van a ház. Segítenek nagyon sokat. Tehát elkel a segítség, de egyben mi is nagyon élvezzük ezt a szülői csodát, feladatot.”

Ritkán születnek természetes úton hárompetéjű hármasikrek. A kelebiai kis hármas egy kis csoda. Egészségesek, szépen gyarapodnak, fejlődnek és szófogadóak. A szülők elmondták, hogy amíg csak lehet természetes módon, anyatejjel akarják táplálni gyermekeiket. Bunford Tivadar, elnök, Városi Képviselő-testület, Szabadka: „Nagyon örülünk, hogy mindenki egészséges, anyuka, gyerekek. Az apuka boldog. Minden rendben van. Alig vártuk, hogy hazajöjjenek és hogy az ünnepek után meglátogassuk őket, amikor már nem igazán zavarunk és a városi képviselő testület nevében és a magam nevében is, szerettem volna gratulálni a Táncos házaspárnak.”

 

A kelebiai Táncos család a szabadkai VKT-től fél évre elegendő pelenka mennyiséget kapott ajándékba. Ez több mint négy ezer darab pelenka, amely értéke csaknem 100 ezer dinár.

Táncos család
hármasikrek
Szabadka

Most

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.