Ugrás a tartalomra
fotó: Tanjug/ szerb külügyminisztérium/ Ognjen Stevanovic

Házak az egykori Jugoszláviában fedél nélkül maradt családoknak

2019-11-09
14:45
2019-11-09
15:00
Forrás
Szerbiai RTV
A kulcsokat a szerb külügyminiszter adta át.

Az egykori Jugoszláviában fedél nélkül maradt családok kaptak új házat a dél-szerbiai Brus nevű településen. A lakóházak kulcsait Ivica Dačić szerb külügyminiszter adta át 10 családnak. Mint mondta, a menekült családok házainak megvalósítását egyebek között az Európai Unió is támogatja. Korábban már Ópázován, Temerinben és Negotinban is húztak fel házakat menekültek számára.

család
ház
Ivica Dačić

Most

07:10, Frissítve: 07:21

Ma van pünkösd vasárnapja

A Szentlélek eljövetelét ünneplik a keresztények. A pünkösd a húsvét és a karácsony után a harmadik legnagyobb keresztény ünnep.
21:20, Frissítve: 21:39

Sólymos László a Most-Híd új elnöke

Sólymos Lászlót, a Most-Híd korábbi alelnökét választották pártelnöknek a szlovák-magyar vegyespárt mai füleki kongresszusán - jelentette be a párt Facebook profilján.
20:56, Frissítve: 22:05

Irány a világűr!

Közép-európai idő szerint 21 óra 22 perckor lövik ki az Elon Musk által alapított SpaceX űrhajóját a NASA Kennedy Űrközpontból, a floridai Canaveral-ból.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.

Saját felelősségünkre utazhatunk Görögországba

A szerbiai Köztársasági Egészségbiztosítási Alap arra figyelmeztet, hogy ha a görög partoknál egy szerbiai állampolgár megfertőződik koronavírussal, a kezelési költségeit nem állja az állam.