Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Hét évre akkreditálták a Zentai Közkórházat

2019-08-05
15:51
2019-08-05
20:11
Forrás
Pannon RTV
A Zentai Közkórház a lehető leghosszabb időre, azaz hét évre kapta meg az akkreditációt. Ez egy nagy előrelépés, mivel korábban csak három évre kapta meg.

Dr. Csáki Beáta a Zentai Közkórház igazgatója elmondta, hogy azért fontos, hogy akkreditációval rendelkezzenek, mert így szakemberek hívhatják fel a figyelmüket a hiányosságokra, valamint kiemelik az egészségügyi intézmények számára, hogy mi az erősségük: „Ezt az akkreditációt először 2015-ben kaptuk meg, akkor három évre. Az volt az első alkalom. Most pedig ez egy reakkreditáció, ezt most a maximális hét évre kaptuk meg. A Zentai Közkórház számára ez egy előrelépést jelent, mivel azt jelenti, hogy sikerült kijavítanunk azokat a hibákat, amelyekre három évvel ezelőtt felhívták a figyelmünket. Igyekeztünk javítani a betegbiztonságon és a személyzet biztonságán, valamint eleget tenni az összes szabványnak. Ez egy nagyon pozitív dolog és bízunk abban, hogy itt nem fogunk megállni.”

Zentai Közkórház
Zenta
egészségügy
Dr. Csáki Beáta

Most

14:13, Frissítve: 14:23

Fekete Péter a Jadran Színpadon

A pénz beszél, A szerelemhez nem kell szépség, Holdvilágos éjszakán, Lesz maga juszt is az enyém - örök értékű, közismert slágerek csendülnek fel december huszadikán, a szabadkai Jadran színpadon.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.