Ugrás a tartalomra
FoNet/Szerb Kormány/Slobodan Miljević

Hétfőn ülésezik a szerbiai válságstáb

2021.02.28
13:41
2021.02.28
14:47
Forrás
Kurir.rs, b92.rs
A szerbiai sajtó információi szerint a 15 órakor megjelenő napi járványügyi adatok után egyeztetnek.

Elképzelhető, hogy további szigorításról döntenek az illetékesek, ugyanis növekszik a kórházban kezeltek száma, valamint a fertőzötteké is. Ana Brnabić szerb kormányfő reményét fejezte ki, hogy a hétvégi szigorítások meghozzák a várt eredményt, és nem kell majd újabb korlátozásokat bevezetni. Arról beszélt, hogy Európában Szerbiában a legkevésbé radikálisak a korlátozások, ugyanis sikerült megtalálni azt az egyensúlyt, amely az emberek felelős viselkedéséből következik. A kormányfő az oltások kapcsán elmondta, az este érkező 100 ezer Szputnyik V oltás mellett holnap további 58 ezer 500 Pfizer-BioNtech védőoltás, míg március 5-én további 500 ezer kínai vakcina érkezik Szerbiába.

válságstáb
Szerbia

Most

12:20

Mentsük meg a méheket és a gazdákat!

Összegyűlt a kellő számú, 15 ezer 750 aláírás Magyarországról a Mentsük meg a méheket és a gazdákat! címmel létrehozott európai polgári kezdeményezéshez - közölte a Magyar Természetvédők Szövetsége.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!