Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Hétfőtől jelenléti oktatás az iskolákban

2021.11.21
13:38
2021.11.21
13:43
Forrás
Szerbiai RTV
Holnaptól jelenléti oktatás lesz Szerbia minden iskolájában. Az általános és a középiskolákban is be kell menniük a diákoknak - erősítette meg újra az illetékes minisztérium.

A döntést a jelenléti oktatásról az a szakértői csoport hozza meg, amely a járványhelyzet alakulását követi a tanintézményekben. Heti szinten kérik be a koronavírus-adatokat, amelyek alakulása most megengedi, hogy újra jelenléti legyen az oktatás mindenhol az országban.

iskola
jelenléti oktatás
Szerbia
középiskola

Most

21:47, Frissítve: 21:54

Franciaországban több tízezren tüntettek

Több tízezer francia vonult utcára csütörtökön az ország 170 városában, fizetésemelést követelve. A szakszervezetek és diákszervezetek felhívására köztisztviselők, a magánszektorban dolgozók, nyugdíjasok és gimnazisták együtt tüntettek.
20:56, Frissítve: 21:21

A jövő mezőgazdasága

A jövő mezőgazdaságáról – a precíziós gazdálkodásról és a digitális mezőgazdaságról hallhattak beszélgetést az érdeklődők csütörtökön este a VM4K klubhelyiségében.

Népszerű

Kigyulladt egy szupermarket Szabadkán

Tűz ütött ki ma délután a szabadkai ócskapiac közelében. A sűrű, gomolygó füstöt az egész városban látni lehetett, a környéken alig lehetett kapni levegőt.

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Olcsóbb lett a műtrágya

Ennek oka az illetékesek szerint az, hogy csökkent a vásárlóerő. Van elegendő műtrágya az országban.