Ugrás a tartalomra
Pixabay/HeungSoon

Hétfőtől kézbesítik az első 300 ezer vitamincsomagot

2021.04.08
10:56
Forrás
Tanjug
300.000 szerbiai nyugdíjas kaphatja meg hétfőtől a vitamincsomagot, amely cinket, D3 és C-vitamint tartalmaz - jelentette be ma Zlatibor Lončar egészségügyi miniszter.

Hangsúlyozta, hogy a vitamincsomagok beszerzését a törvényes eljárásokkal összhangban bonyolították le. Annak érdekében, hogy a nyugdíjasok minél előbb megkaphassák a csomagokat, illetve a minisztérium elegendő mennyiségű vitamint szerezhessen be, kilenc gyártót vont be az akcióba.

Ezek: a Slaviamed, Farma Nova, Proton System, Esensa, GMZ Ervamatim, Galenika, V&B, Par Pak és a Goodwill Pharma.

vitamin
Szerbia
nyugdíjas
Zlatibor Lončar

Most

17:31, Frissítve: 17:36

Beléphetnek Magyarországra az ott érettségiző diákok

Beléphetnek Magyarország valamennyi megnyitott határátkelőhelyén azok a külföldön tartózkodó diákok, akik az érettségi vizsgán történő részvételüket igazolni tudják az intézmény vizsgabehívójával, május 2-a és 26-a, valamint június 2. és 26. között.
16:19, Frissítve: 17:29

Védjük meg a tavasz hírnökeit!

A több napig tartó hideg és csapadékos tavaszi időjárás különösen megnehezíti a fecskék életét. A hűvös időben a madarak kevés repülő rovart találnak, ami egyébként a kizárólagos táplálékukat jelenti. Mi segíthetünk, hogy túléljék rossz a időt!

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!