Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Hétfőtől kézbesítik a lecsapolási illeték első részletét

2021.02.12
19:22
2021.02.12
19:29
Forrás
Közlemény
A fizikai személyeknek háromhavonta kell fizetni a díjat. Amíg az idei évre nem kapják meg a határozatot, a tavalyi év háromhavi átlagát kell kiegyenlíteni - áll a Vajdaság Vizei Közvállalat közleményében.

A második részlet májusban, a harmadik augusztusban, a negyedik novemberben esedékes. Minden nap halasztásért késedelmi kamatot számolnak fel. További információért a 0800/21-21-21-es telefonszámon, illetve a korisnik@vodevojvodine.rs e-mail címen lehet érdeklődni.

lecsapolás
illeték
kézbesít
részlet
Vajdaság Vizei Közvállalat
késedelmi
kamat

Most

14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.
14:08, Frissítve: 14:16

Sportszerek ajándékba

A topolyai TSC Akadémián a Szerb Labdarúgó Szövetség képviselői sportfelszerelést adományoztak a Községi Labdarúgó Szövetség klubjai számára.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.