Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Hétfőtől kézbesítik a lecsapolási illeték első részletét

2021.02.12
19:22
2021.02.12
19:29
Forrás
Közlemény
A fizikai személyeknek háromhavonta kell fizetni a díjat. Amíg az idei évre nem kapják meg a határozatot, a tavalyi év háromhavi átlagát kell kiegyenlíteni - áll a Vajdaság Vizei Közvállalat közleményében.

A második részlet májusban, a harmadik augusztusban, a negyedik novemberben esedékes. Minden nap halasztásért késedelmi kamatot számolnak fel. További információért a 0800/21-21-21-es telefonszámon, illetve a korisnik@vodevojvodine.rs e-mail címen lehet érdeklődni.

lecsapolás
illeték
kézbesít
részlet
Vajdaság Vizei Közvállalat
késedelmi
kamat

Kapcsolódó tartalmak

Most

08:39, Frissítve: 08:44

Ma még napos, holnap esős

Borongós és napos időszakok válthatják egymást térségünkben ma. Csak délután alakulhat ki gyenge eső helyenként.
07:59

Meghalt a bükki füvesember

94 éves korában meghalt Szabó György, a bükki füvesember. A gyógyteáiról és gyógynövényes cseppjeiről ismert bükki füvesember saját otthonában hunyt el.
21:55, Frissítve: 07:55

Incidens Koszovó északi részén

Tüntetés és lövöldözés volt Koszovó északi részén. Ma reggel pedig egy kézigránátot hatástalanítottak az illetékesek a választási bizottság irodájában, Észak-Mitrovicában. Sérültekről nincs hír.

Népszerű

Kedvezményt kapott, aki észszerűen fogyasztott

Sokan kétkedve fogadták a hírt, hogy amennyiben takarékoskodnak az árammal, októbertől kedvezményt kaphatnak a fogyasztásukra. Az októberi villanyszámlák megérkeztek, és kiderült, érdemes volt-e spórolni.