Ugrás a tartalomra
twitter.com

Hétvégenként este is indul buszjárat Szegedről Szabadkára

2017-10-26
15:05
2017-10-28
16:08
Forrás
Pannon RTV
Október elején indult el a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat új, Szabadka–Szeged–Kecskemét–Budapest autóbuszjárata.

Október elején indult el a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat új, Szabadka–Szeged–Kecskemét–Budapest autóbuszjárata, amely jelenleg csupán hétvégén közlekedik, ezzel is kedvezve a Magyarországon tanulóknak és dolgozóknak.  Az 52-es számú járat pénteken, szombaton és vasárnap reggel hét órakor indul Szabadkáról, délután négy órakor pedig Budapestről vissza az észak-bácskai városba. A szabadkai vállalat célja, hogy a diákok számára az esti órákban is lehetőséget biztosítson a hazajutásra. Az új vonalnak köszönhetően Szegedről hétvégenként 18:40-kor is el lehet jutni Szabadkára. Ilyen lehetőség korábban nem volt. A szabadkai közvállalat illetékesei abban reménykednek, hogy minél többen igénybe veszik majd az új buszjáratot.     

Virág Szabolcs, koordinátor, Subotica-trans Utasszállító Közvállalat, Szabadka: „Mi meg vagyunk elégedve a forgalmával, illetve az érdeklődéssel. Bizonyára nagyon sok utasunk még nem is értesült arról, hogy ez a járat elindult. Következtetést egyelőre arról levonni, hogy bevált-e, véleményünk szerint még túl korai lenne, ellenben annyit elmondhatunk, hogy a budapesti járat bővítését egyelőre semmiképp sem tervezzük.”

Szabadka
Szeged
Kecskemét
Budapest
autóbusz

Most

15:41, Frissítve: 16:48

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.