Ugrás a tartalomra
twitter.com

Hétvégenként este is indul buszjárat Szegedről Szabadkára

2017-10-26
15:05
2017-10-28
16:08
Forrás
Pannon RTV
Október elején indult el a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat új, Szabadka–Szeged–Kecskemét–Budapest autóbuszjárata.

Október elején indult el a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat új, Szabadka–Szeged–Kecskemét–Budapest autóbuszjárata, amely jelenleg csupán hétvégén közlekedik, ezzel is kedvezve a Magyarországon tanulóknak és dolgozóknak.  Az 52-es számú járat pénteken, szombaton és vasárnap reggel hét órakor indul Szabadkáról, délután négy órakor pedig Budapestről vissza az észak-bácskai városba. A szabadkai vállalat célja, hogy a diákok számára az esti órákban is lehetőséget biztosítson a hazajutásra. Az új vonalnak köszönhetően Szegedről hétvégenként 18:40-kor is el lehet jutni Szabadkára. Ilyen lehetőség korábban nem volt. A szabadkai közvállalat illetékesei abban reménykednek, hogy minél többen igénybe veszik majd az új buszjáratot.     

Virág Szabolcs, koordinátor, Subotica-trans Utasszállító Közvállalat, Szabadka: „Mi meg vagyunk elégedve a forgalmával, illetve az érdeklődéssel. Bizonyára nagyon sok utasunk még nem is értesült arról, hogy ez a járat elindult. Következtetést egyelőre arról levonni, hogy bevált-e, véleményünk szerint még túl korai lenne, ellenben annyit elmondhatunk, hogy a budapesti járat bővítését egyelőre semmiképp sem tervezzük.”

Szabadka
Szeged
Kecskemét
Budapest
autóbusz

Most

21:45, Frissítve: 21:56

Kokainon motorozott

Két és fél kilogramm kokaint találtak egy Pécs határában balesetet szenvedő motoros hátizsákjában - közölte a magyar rendőrség.

Népszerű

Megjelent a Kawasaki-kór Szerbiában

Szerbiában is megjelent a Kawasaki betegség a gyerekeknél. Két 5 évnél idősebb beteget ápolnak. Mindketten koronavírus-fertőzöttek voltak, és a Kawasaki tünetei közül csupán néhány jelentkezett náluk.