Ugrás a tartalomra
Pixabay/geralt

„Hittel és reménnyel legyen megtöltve a legnagyobb keresztény ünnep”

2021.05.02
12:36
Forrás
subotica.com
Kellemes húsvétot kívánt Stevan Bakić és dr. Pásztor Bálint a Julianus-naptár szerint ünneplő ortodox híveknek.

Stevan Bakić, Szabadka polgármestere ünnepi köszöntőjében azt írta, a mai az a nap, amely a szeretet fontosságára, az ajándékozásra és a megbocsátásra emlékeztet. 

Dr. Pásztor Bálint pedig azt kívánja az ortodox híveknek, hogy egészségben, békében és örömben teljen az ünnep. A szabadkai VKT elnöke köszöntőjében azt üzente, ezekben a nehéz időkben hittel és reménnyel legyen megtöltve a legnagyobb keresztény ünnep. 

Stevan Bakić
Dr. Pásztor Bálint
húsvéti köszöntő

Most

12:24

Kölyök kalamajka és Párja nincs Óbecsén

Egy év kihagyás után ismét beindultak az óbecsei Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör programjai. Tegnap több száz vajdasági és külföldi fiatal tehetség mutatta be néptánctudását a Petőfi színpadán.
11:07, Frissítve: 11:16

Fitt percek a Pannon Televízióban

Új műsorral jelentkezik a Pannon Televízió. Nyáron sem maradnak mozgással kapcsolatos tartalmak nélkül a nézőink. A Fitt percek elnevezésű rövid átmozgató műsor részleteiről Kókai Mónika szerkesztő beszélt.
10:29, Frissítve: 12:00

Ma van a szerb rendőrség napja

A központi ünnepséget a Szerbia Palota előtt rendezik meg ma délelőtt, ahol többek között 1337 új rendőrtisztet avatnak - mondta Aleksandar Vulin belügyminiszter a Szerbiai RTV-nek adott interjújában.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.
Horgos-2

Megnyílik az összes határátkelő

Megnyílik az összes határátkelő Szerbia és Magyarország között - jelentette be Facebook-bejegyzésében Pásztor István. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke azt írja, június 23-ától az összes határátkelő dolgozni fog a két ország között.