Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

HIV-szűrés a szabadkai korzón

2018-12-07
15:56
2018-12-12
08:25
Forrás
Pannon RTV
Díjmentesen és anonim módon jelentkezhettek az emberek.

Ingyenes HIV-szűrést szerveztek ma Szabadkán a városközpontban. Az akciót a helyi Vöröskereszt, a Stav +, a belgrádi USOP, valamint a šabaci Szivárvány egyesület hívta életre, célja pedig a szűrés fontosságára felhívni a figyelmet, mivel az időben felismert HIV-fertőzés mellett a terápiákkal megőrizhető az egészség és stabilizálható a fertőzés. A térítésmentes vizsgálathoz nem kellett semmilyen személyes dokumentumot felmutatni.

HIV szűrés
HIV
AIDS
Szabadka

Most

22:51, Frissítve: 23:57

Tenisz: Györe döntős Rióban!

A zentai teniszező elődöntőbeli ellenfele, a szlovén Aljaž Bedene sérülés miatt visszalépett, így Györe küzdelem nélkül jutott be a döntőbe.
20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.