Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Hivatalosan véget ért a fűtésidény

2019-04-15
11:49
2019-04-15
15:33
Forrás
021.rs
Hivatalosan véget ért a fűtésidény, azonban a belgrádi és az újvidéki távfűtőművek várhatóan május 3-ig melegek maradnak a fűtőtestek.

A tartományi székvárosban az elkövetkező napokban is fűtenek, ugyanis este 9 órakor még mindig 12 fok alá csökken a hőmérséklet - nyilatkozta a 021.rs hírportálnak Ivana Stanimirović, a városi távfűtőművek szóvivője. A fűtésidényt akár május 3-ig is meghosszabbíthatják, amennyiben az időjárás ezt megköveteli. A távfűtés akkor áll le, ha három egymást követő napon az esti átlaghőmérséklet meghaladja a 12 fokot - tette hozzá a szóvivő, majd kiemelte: a szolgáltatás felfüggesztéséről időben értesítik az újvidéki lakosokat.

fűtésidény

Most

21:52, Frissítve: 22:37

A Szerbia Jövője kampány Belgrádban

Szerbia nem megosztott ország, tisztességes emberek lakják, akik dolgoznak és fejlődést szeretnének - hangzott el a Szerbia Jövője kampánysorozat központi nagygyűlésén, Belgrádban.
19:14, Frissítve: 19:24

Megmentették a Notre-Dame festményeit

Már csak négy műtárgy maradt bent, amelyek szintén érintetlenek, de egyelőre nem lehet hozzájuk férni, mert a helyet, ahol találhatók, még mindig nem biztosították a hatóságok.
19:02, Frissítve: 19:11

Virágfesztivál Kúlán

Több mint 50 kiállító szebbnél-szebb standjáról válogathatnak a növények szerelmesei a kúlai virágfesztiválon
18:55

Hetven éves az óbecsei Kajak-kenu Klub

Az idén ünnepli megalakulásának 70. évfordulóját az óbecsei Kajak-kenu Klub. Az olimpiai érmeseket, világ- és Európa-bajnokokat nevelő klub múltját egy kiállítás mutatja be a Városi Múzeum.
18:31

Húsvétra hangolódtak a Népkörben

Húsvéti táncházat és kézműves foglalkozást tartottak csütörtökön a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központban. A húsvéti műhelymunkán hagyományos és modern módszerekkel készítettek hímes tojásokat.

Népszerű

Holttestet találtak a Tiszában

Megtalálták annak a 62 éves férfinek a holtestét a Tiszában Adorjánnál, aki március 24-én tűnt el Törökkanizsán.