Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Hogyan lehet biztonságosan motorbiciklit vezetni?

2019-05-20
15:47
2019-05-20
18:08
Forrás
Pannon RTV
Egyebek között erre is választ kaptak azok a középiskolás tanulók, akik részt vettek ma Szabadkán, az Új Városházán megtartott Még mindig vezetek elnevezésű projekt tanóráján.

 Az előadás célja, hogy rámutasson a közlekedési balesetek következményeire. A 16 és 30 év közötti közlekedésben résztvevő fiatalok különösen veszélyeztetett kategóriába tartoznak - hangzott el az eseményen. A 2001 és 2016 közötti időszakban Szabadka területén egy egész osztálynyi fiatal vesztette életét közlekedési balesetben, az elmúlt két évben pedig négy fiatal.

 Petar Pantelinac, szervező: „Ebben az évben Szabadka Város a helyi Közlekedésbiztonsági Tanáccsal együttműködve négy tájékoztató előadást tart a biztonságos közlekedés témakörében, a négy legveszélyeztetettebb csoportba tartozóknak. Ezek az iskoláskor előtti gyerekek, az általános iskolák alsó tagozatosai, a középiskolások - a hangsúly a végzősökre helyezve -, valamint a kisgyerekes szülők, akiknek gyerekülést kell használniuk, ha részt vesznek a közlekedésben mint utasok a járműben.”

motorbicikli
közlekedés
biztonság
baleset

Most

Népszerű