Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Hogyan lehet biztonságosan motorbiciklit vezetni?

2019-05-20
15:47
2019-05-20
18:08
Forrás
Pannon RTV
Egyebek között erre is választ kaptak azok a középiskolás tanulók, akik részt vettek ma Szabadkán, az Új Városházán megtartott Még mindig vezetek elnevezésű projekt tanóráján.

 Az előadás célja, hogy rámutasson a közlekedési balesetek következményeire. A 16 és 30 év közötti közlekedésben résztvevő fiatalok különösen veszélyeztetett kategóriába tartoznak - hangzott el az eseményen. A 2001 és 2016 közötti időszakban Szabadka területén egy egész osztálynyi fiatal vesztette életét közlekedési balesetben, az elmúlt két évben pedig négy fiatal.

 Petar Pantelinac, szervező: „Ebben az évben Szabadka Város a helyi Közlekedésbiztonsági Tanáccsal együttműködve négy tájékoztató előadást tart a biztonságos közlekedés témakörében, a négy legveszélyeztetettebb csoportba tartozóknak. Ezek az iskoláskor előtti gyerekek, az általános iskolák alsó tagozatosai, a középiskolások - a hangsúly a végzősökre helyezve -, valamint a kisgyerekes szülők, akiknek gyerekülést kell használniuk, ha részt vesznek a közlekedésben mint utasok a járműben.”

motorbicikli
közlekedés
biztonság
baleset

Most

08:50, Frissítve: 09:06

Gyilkosság és öngyilkosság Kruševacon

Lelőtte feleségét és annak testvérét szombaton délelőtt egy kruševaci kávézó teraszán az 57 éves M.J., majd elmenekült a helyszínről - áll a szerb belügyminisztérium közleményében.
08:44

Bojkott mellett döntött az ellenzék

A választások bojkottja mellett döntött szombati ülésén a Demokrata Párt, a Szociáldemokrata Párt és az Együtt Szerbiáért szervezet egyesülésével létrejött Egyesült Demokrata Párt.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.