Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Gál Hermina

Hogyan lehet minél több turistát vonzani Palicsra?

2021.11.26
17:22
Forrás
Pannon RTV
Előadást tartottak ma Palicson turisztikai vállalkozók számára.
Pannon RTV

Az esemény célja az volt, hogy az idegenforgalomban dolgozókat segítsék abban, hogy minél több turistát vonzzanak ide, valamint hogy a vendégeket minél tovább az észak-bácskai településen tudják tartani.

Az előadás témája az volt, hogyan lehet ingyenes gyalogtúrákon keresztül bemutatni Palics kulturális és történelmi örökségét. Az eseményen elhangzott, a település látogatottsága növekszik. Tavaly óta mintegy 30 százalékkal nőtt a turisták száma.

Palics
turizmus
tanácskozás

Most

14:15, Frissítve: 14:25

A hétvégén Folk Music Fest

Május 27-én és 28-án tartják a nyolcadik Folk Music Fest népzenei fesztivált a Palicsi Vigadó teraszán. Pénteken a Juhász zenekar nyitja meg a koncertsorozatot, szombaton délután fiatal népzenei együttesek fellépésével folytatódik a rendezvény.
12:21

Nemezeltek a magyarkanizsai gyerekek

A nemezelés alapjait sajátíthatták el a magyarkanizsai fiatalok a Dobó Tihamér Képtárban szerda délelőtt. A negyedik osztályos diákok a nemezt, mint anyagot és a felhasználási lehetőségeit is megismerhették.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.