Ugrás a tartalomra

Hol késik a tavasz?

2012.04.15
18:18
A következő napokban mindenképpen szükségünk lesz esernyőre
A következő napokban mindenképpen szükségünk lesz esernyőre. Több felé számíthatunk esőre, záporra, kisebb zivatarra. Többórás napsütés legelőször kedden lehet, ezzel egy időben azonban jelentősen csökken a nappali hőmérséklet. Az előrejelzések szerint azonban a legmagasabb nappali hőmérséklet alig éri majd el a 9 Celsius fokot Szabadkán. Szerdán gyengén felhős, napos időre van kilátás, csapadék nélkül, és a hőmérséklet is emelkedésnek indul.
időjárás
rossz idő
tavasz

Most

18:42, Frissítve: 18:48

Elhunyt Đorđe Marjanović

A 90 éves énekes a szerb média értesülései szerint a koronavírus szövődményeibe halt bele. Lélegeztetőgépre volt kötve, az orvosok több napja harcoltak az életéért, de nem sikerült megmenteniük.
16:27, Frissítve: 18:07

Ünnepelnek a tordaiak

A falu újratelepítésének a 245. évfordulója jegyében - de a járványhelyzet miatt, a megszokottnál szerényebben – ünnepelik Tordán a templombúcsút és a falunapot. A tavalyihoz képest idén már több vendég érkezett a hétvégén a bánáti faluba.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Megtartották az év első vásárát Topolyán

A december 9-én bevezetett rendkívüli állapot óta a bácskai településen eddig nem tartották meg a közkedvelt vásárt. Miután feloldották a rendkívüli állapotot, a hagyományosan minden hónap második vasárnapján megtartott vásár most újra benépesült.