Ugrás a tartalomra
Pixabay/analogicus/illusztráció

A hónap végéig visszaválthatóak a MÁV által kiadott jegyek

2020-07-16
13:23
2020-07-16
16:47
Július 31-ig visszaváltja a Magyar Államvasutak Zrt. azokat a nemzetközi jegyeket, amelyeket a MÁV-Start rendszeren keresztül váltottak ki az utazók.

Ez a legkésőbb július 12-én kiadott nemzetközi menet- és helyjegyekre vonatkozik. Az ilyen esetekben kezelési költség nélkül visszaválthatják a jegyeiket az ezt előzőleg igénylők - nyilatkozta a Szabadkai Magyar Rádiónak Váczi Viktor.

A MÁV Zrt. sajtóügyeletese elmondta, hogy a szerbiai vasúttársaság az országos járványhelyzetre való tekintettel kérvényezte, hogy szüneteljen az Ivo Andrić nemzetközi gyors Szerbia és Magyarország közötti közlekedése. Az illetékes hozzátette, hogy az érintettek bővebb információt a www.mavstart.hu oldalon találhatnak.

"Ez egy átmeneti intézkedés. Az, hogy meddig tart, arról nem a vasúttársaság hivatott dönteni. Az Ivo Andrić gyorsvonatpár így meghatározatlan ideig nem közlekedik egyik irányban sem, a Kelebia és Újvidék közötti szakaszon. A magyarországi szakaszon belföldi szerelvénnyel pótolják. Tehát a Keleti pályaudvar és Kelebia között mindkét irányba közlekedik. A magyarországi utasok számíthatnak erre a járatra."

MÁV
jegy
visszaváltás
Ivo Andrić

Most

14:46, Frissítve: 14:53

Játszik a US Openen Đoković

Az ATP világranglista első helyezettjének részvételéle a New York-i tornán bizonytalan volt, most azonban Đoković megerősítette, hogy ott lesz az amerikai Grand Slam-en.

Népszerű

Karantén vár a Szerbiába utazókra?

Szerbia PCR-teszt kötelezettséget és karantént róhat ki az országba utazó külföldiek számára - erről ír a szerb sajtó. A hírt Branislav Tiodorović, a válságstáb tagja is megerősítette.