Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Hosszú sorok a preševói és a horgosi határátkelőn

2021.07.13
09:56
2021.07.13
10:02
Forrás
Szerbiai RTV
Torlódások vannak a preševói és a horgosi határátkelőkön, akár 1-2 órát is várniuk kell a teherautóknak.

Hivatalos értesülések szerint a reggeli órákban Magyarország felé a Horgos-Röszke autópálya határátkelőn mintegy 90 percen át vártak a határátlépésre, míg Kelebiánál és a Horvátországba vezető batrovci átkelőkön akár két órán át is sorakoztak.

A nyári szabadságok miatt ezek az átkelők a legforgalmasabbak az országban. A legnagyobb torlódásra hétvégén lehet számítani. Az autópályákon is megnövekedett a forgalom, azonban a jelentések szerint a fizetőkapuknál nem kell hosszabb ideig várakozni.

Preševo
Horgos
határ
torlódás a határátkelőkön
várakozás

Most

21:48

Közel az antarktiszi átbillenési pont

A közelmúltban bekövetkezett hőhullámok, a Déli-óceánban bekövetkezett változások és az antarktiszi tengeri jég kiterjedésének csökkenése arra utal, hogy éghajlati fordulópont közelébe kerülhetünk.
18:31, Frissítve: 19:27

Bor és a hal Horgoson

Halászlé és borversenyt tartottak Horgoson. A Szent Orbán Borlovagrend és a Proleter Horgászegyesület már tizenegyedik alkalommal szervezte meg a Bor és a hal elnevezésű eseményt a Művelődési Ház melletti téren.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.