Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Hosszú sorok várnak a Magyarországra és a Szerbiába utazókra is

2020-08-08
11:09
Forrás
Szerbai RTV
Torlódás alakult ki a Horgos-Röszke autópálya határátkelő mindkét irányába.

A Magyarországra utazóknak legalább egy órás várokozásra kell számítaniuk, míg a Szerbiába érkezők akár két órát is vesztegelhetnek. Ennek oka, hogy a szabadságon lévő vendégmunkások többsége itt lépi át a határt.

Az elmúlt 24 órában 5 ezer személygépkocsival mintegy 18 ezer utas lépte át a határt Horgoson. Ez a szám egyébként 50 százalékkal kevesebb forgalom, mint az előző év azonos időszakában. Ez azt jelenti, hogy a koronavírus-járvány miatt kevesebben indulnak útnak.

A többi határátkelőhelyen nem kell hosszabb várakozási időre számítani a hétvégén.

határ
várakozás
Horgos
Röszke

Most

11:01, Frissítve: 11:17

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant egy Mig-21-es repülőgép Loznica közelében. Nem megerősített források szerint az egyik pilóta életét vesztette, a másikat keresik. Hamarosan bővebben...
10:45, Frissítve: 10:57

Szedjetek szét - ismét telt ház előtt

A járványügyi előírások szigorú betartása mellett újra telt ház előtt játszották a Szedjetek szét című előadást a Kosztolányi Dezső Színházban, Szabadkán.
07:32, Frissítve: 07:53

Készül az uniós jelentés Szerbiáról

Az elmúlt év jogállamiság terén elért eredményeinek fontos elemei várhatóan bekerülnek az Európai Bizottság Szerbiáról szóló jelentésébe - jelentette ki Jadranka Joksimović.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.