Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Idén is több pályázati lehetőséget kínál a tartományi oktatási titkárság

2019-05-22
21:45
Forrás
Pannon RTV
A művészetekkel, tudományos munkával, kutatással foglalkozó hallgatók ötféle ösztöndíjprogramban nyújthatják be támogatási igényeiket.

Halasi Szabolcs tartományi felsőoktatási segédtitkár a Pannon RTV Közügyek hírháttér-műsorában elmondta, több pályázatnak a keretösszege növekedett az elmúlt évekhez képest. A részletes pályázati felhívásokról, illetve az azokra való jelentkezési feltételekről a titkárság honlapján olvashatnak az érdeklődők.

„Az a kikötés, hogy Vajdaság területén éljen a hallgató, szerbiai állampolgár legyen, először iratkozzon arra az évre, és nagyon fontos, hogy a hallgató az adott tudományterülethez kapcsolódóan, ahová beiratkozott, ahhoz kapcsolódjon a munkakör, amit vállal.”

pályázat
tartomány
felsőoktatás

Most

19:32

Gázrobbanás Bécsben

Tíz ember megsérült, közülük négyen súlyosan ma délután Bécsben, amikor feltételezhetően gázrobbanás történt egy többemeletes lakóépületben.
16:22

Kik keresnek a legtöbbet Szerbiában?

A szerbiai nettó átlagfizetés áprilisban 54.645 dinár volt, bruttó átlagban pedig 75.441 dinár. Ez nominálisan 11 százalékkal, reálisan 8 százalékkal több, mint egy évvel ezelőtt.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.