Ugrás a tartalomra
Tanjug/Rade Prelic

Idéntől nagyobb fizetésük lesz az egészségügyben dolgozóknak

2019-06-18
15:55
2019-06-18
18:58
Forrás
Pannon RTV, Tanjug
Ezt Aleksandar Vučić szerb államfő mondta a Dedinje 2 nevet viselő, szív és érrendszeri betegségek kezelésére specializálódott intézet ünnepélyes alapkőletételén, Belgrádban.

Vučić arról is beszélt, hogy az országban jelenleg több új klinikai központ is épül, illetve számos egészségügyi intézményt újítanak fel, amelyeket korábban mások is szerettek volna megtenni, azonban ehhez nem volt megfelelő államháztartási rendszerük.

Foto: Tanjug/Rade Prelic

Aleksandar Vučić, államfő, Szerbia (SZHP): „Ma nincsenek adósságok. Szerbia mindent törleszt. Szerbia csökkenti az államadósságot. Szerbiával az egész világ dolgozni akar, mert tudják, hogy Szerbia nem fog adós maradni. Nem fog tartozni Dedinjének sem, az utolsó dinárig mindent kifizetünk. Azt szeretnénk, hogy elégedett egészségügyi nővérek legyenek és elégedett orvosok. Még több egészségügyi nővér és orvos legyen. Emellett nagyobb fizetéseket szeretnénk biztosítani. Idéntől nagyobb fizetésetek lesz a szerbiai rendszerből. Ez az, amit meg akarunk csinálni és biztosítani.”

egészségügyi dolgozók
Aleksandar Vučić
alapkőletétel

Most

20:39, Frissítve: 20:46

Szijjártó Péter: Megvédjük határainkat!

Sajnálatos minden olyan döntés, amely megnyitja Európa határait az illegális bevándorlók előtt, ahogy ezt az új olasz kormány teszi, de Magyarország megvédi határait - jelentette ki Szijjártó Péter.
18:52, Frissítve: 19:00

Újabb erdőtüzek keletkeztek Görögországban

Újabb erdőtüzek keletkeztek Görögországban, a legjelentősebb a főváros közelében. Pénteken szerte az országból érkeztek hírek a felcsapó lángokról, az utóbbi 24 órában pedig 80 esetet jelentettek.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.