Ugrás a tartalomra
Tanjug/Rade Prelic

Idéntől nagyobb fizetésük lesz az egészségügyben dolgozóknak

2019-06-18
15:55
2019-06-18
18:58
Forrás
Pannon RTV, Tanjug
Ezt Aleksandar Vučić szerb államfő mondta a Dedinje 2 nevet viselő, szív és érrendszeri betegségek kezelésére specializálódott intézet ünnepélyes alapkőletételén, Belgrádban.

Vučić arról is beszélt, hogy az országban jelenleg több új klinikai központ is épül, illetve számos egészségügyi intézményt újítanak fel, amelyeket korábban mások is szerettek volna megtenni, azonban ehhez nem volt megfelelő államháztartási rendszerük.

Foto: Tanjug/Rade Prelic

Aleksandar Vučić, államfő, Szerbia (SZHP): „Ma nincsenek adósságok. Szerbia mindent törleszt. Szerbia csökkenti az államadósságot. Szerbiával az egész világ dolgozni akar, mert tudják, hogy Szerbia nem fog adós maradni. Nem fog tartozni Dedinjének sem, az utolsó dinárig mindent kifizetünk. Azt szeretnénk, hogy elégedett egészségügyi nővérek legyenek és elégedett orvosok. Még több egészségügyi nővér és orvos legyen. Emellett nagyobb fizetéseket szeretnénk biztosítani. Idéntől nagyobb fizetésetek lesz a szerbiai rendszerből. Ez az, amit meg akarunk csinálni és biztosítani.”

egészségügyi dolgozók
Aleksandar Vučić
alapkőletétel

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:58

Elhunyt Nikola Hajdin szerb akadémikus

Tagja és elnöke volt a Szerb Művészeti és Tudományos Akadémiának. 1923-ban született a horvátországi Vrbovskoban, a Belgrádi Egyetemen végezte felsőfokú tanulmányait építészeti szakon.
17:19

Útnak indul a Tanyaszínház

Y-elágazás a címe a Tanyaszínház idei produkciójának, amely a mai huszonévesek problémáit járja körül. Az idei tájolás Kishegyesen kezdődik, ma este 21 órától.
15:58, Frissítve: 17:59

Pénteken Voždovac-TSC

A TSC labdarúgói idegenben a Voždovac ellen kezdik meg szuperligás szereplésüket. A mérkőzést pénteken 20 órától játsszák műfüves pályán. A vendéglátó stadionja egy bevásárlóközpont tetején van.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

Újabb rekordot döntött a dinár

Újabb rekordot döntött a dinár euróhoz viszonyított árfolyama. A ma jegyzett adatok szerint egy euró 117,7365 dinárt ér - tájékoztat a Szerbiai Nemzeti Bank.