Ugrás a tartalomra
Tanjug/Rade Prelic

Idéntől nagyobb fizetésük lesz az egészségügyben dolgozóknak

2019-06-18
15:55
2019-11-16
10:39
Forrás
Pannon RTV, Tanjug
Ezt Aleksandar Vučić szerb államfő mondta a Dedinje 2 nevet viselő, szív és érrendszeri betegségek kezelésére specializálódott intézet ünnepélyes alapkőletételén, Belgrádban.

Vučić arról is beszélt, hogy az országban jelenleg több új klinikai központ is épül, illetve számos egészségügyi intézményt újítanak fel, amelyeket korábban mások is szerettek volna megtenni, azonban ehhez nem volt megfelelő államháztartási rendszerük.

Foto: Tanjug/Rade Prelic

Aleksandar Vučić, államfő, Szerbia (SZHP): „Ma nincsenek adósságok. Szerbia mindent törleszt. Szerbia csökkenti az államadósságot. Szerbiával az egész világ dolgozni akar, mert tudják, hogy Szerbia nem fog adós maradni. Nem fog tartozni Dedinjének sem, az utolsó dinárig mindent kifizetünk. Azt szeretnénk, hogy elégedett egészségügyi nővérek legyenek és elégedett orvosok. Még több egészségügyi nővér és orvos legyen. Emellett nagyobb fizetéseket szeretnénk biztosítani. Idéntől nagyobb fizetésetek lesz a szerbiai rendszerből. Ez az, amit meg akarunk csinálni és biztosítani.”

egészségügyi dolgozók
alapkőletétel
Aleksandar Vučić

Most

20:10

Reménysugár a hajnani gibbonoknak

A világ legritkább főemlősfaja, a hajnani gibbon egy hímét és egy nőstényét fedezték fel, a pár új reményt jelent a világ legveszélyeztetettebb főemlősfajának fennmaradására - írta a BBC hírportálja.

Népszerű