Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Igazgatóváltás történt a Vajdasági Klinikai Központ élén

2021.12.07
14:45
Forrás
VajdaságMA
Az egészségügyi intézmény vezetője ezentúl dr. Dragan Nikolić lesz.

A központ közleményében azt írja, Dr. Edita Stokićot, az eddigi igazgatót megműtötték, és egészségügyi okok miatt a továbbiakig betegszabadságon van. Helyettese pedig eddig dr. Dragan Nikolić volt - áll a klinikai központ közleményében.

Leszögezik, az intézmény problémamentesen működik. Az elmúlt napokban a sajtóban több találgatás is megjelent a klinikai központ igazgatójának személyével, továbbá az intézmény alapítói jogaival kapcsolatban. Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke tegnapi közleményében a tartományi képviselőházat arra kérte, vonja vissza döntését, amellyel átvette a tartományi kormánytól a klinikai központ alapítói jogköreit. A történethez hozzátartozik, hogy a tartományi képviselőházban csaknem kétharmados többségben a Szerb Haladó Párt tagjai vannak, de a tartományi kormány elnöke is ennek a politikai szervezetnek a tagja.

Vajdasági Klinikai Központ
Igazgatóváltás
Dr. Edita Stokić

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:14

Kilencgólos francia siker Montenegró ellen

Az olimpiai címvédő Franciaország 36-27-re legyőzte Montenegrót a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, hétfőn a budapesti MVM Dome-ban.
21:42

Emlékezni az ártatlan áldozatokra

1942 januárjában a magyar katonai alakulatok razziát indítottak a visszafoglalt Bácska Sajkás-vidékén. A túlkapásba torkolló akciónak több mint 1200 szerb, zsidó és roma nemzetiségű személy esett áldozatául, de magyar személyeket is kivégeztek.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.