Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Igen nagy az érdeklődés a rendkívüli oltakozásra

2021.04.06
18:02
2021.04.06
18:10
Forrás
Pannon RTV
Hosszú sorban várakoznak azok a szabadkaiak, akik a kínai Sinopharm vakcináját szeretnék felvenni a rendkívüli oltakozási lehetőség keretében.

Idősek, fiatalok egyaránt kihasználják az alkalmat, hogy előzetes jelentkezés nélkül is felvegyék a koronavírus elleni védőoltást. Szerbiában 170 oltóhelyen van erre lehetőség.

Kedden 14 órától Újvidéken, a vásár területén, Szabadkán pedig a Kumičić utcai oltóponton vehetik fel az érdeklődők a koronavírus elleni Sinopharm vakcinát.

Szabadka
koronavírus
védőoltás

Most

19:13, Frissítve: 19:40

A szabadkai kisipar története

Bemutatták Dragutin Miljković: A szabadkai kisipar története című könyvét ma Palicson. Az esemény a Könyvtár a szabadban elnevezésű programsorozat folytatása volt.
18:09, Frissítve: 19:23

Fák százait ültették el Topolyán

Faültetési akciót tartottak ma Topolyán. Mintegy 290 facsemetét ültettek el a helyi piactér környékén, illetve a tűzoltóság udvarában. Az eseményt az önkormányzat, a Caritas és az Arcus Környezetvédő Egyesület szervezte.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!