Ugrás a tartalomra

Így érhetik el a Vajdaság Vizei Vízgazdálkodási Közvállalatot!

2021.04.01
15:22
Forrás
Közlemény
A szabadkai ombudsman közbelépésére kapcsolatot teremthetünk a közvállalattal a lecsapolási illeték kérdésében is.

Több szabadkai lakos fordult segítségért Szabadka Város Helyi Ombudsmani Hivatalához, mert nem tudtak kapcsolatba lépni a Vajdaság Vizei Vízgazdálkodási Közvállalattal a kiküldött lecsapolási díjakkal kapcsolatban.

A közlemény szerint a hivatal megkérte a közvállalatot, hogy biztosítson a lakosság számára elérhető telefonszámot és e-mail címet.

A Vajdaság Vizei Vízgazdálkodási Közvállalat rövid időn belül válaszolt az ombudsman kérésére, és a polgárok elnézését kéri, mivel egy műszaki hiba elhárítása után ismét elérhető a 021/4881-527 telefonszám, az office@vodevojvodine.rs és a korisnik@vodevojvodine.rs e-mail cím.

Vajdaság Vizei Vízgazdálkodási Közvállalat
Vajdaság Vizei Közvállalat
lecsapolási illeték
kapcsolat
telefonszám
e-mail cím

Most

17:48, Frissítve: 18:01

Magyar szempontból fontos brazil siker a csehek ellen

A brazil együttes - a magyar válogatott szempontjából kedvezően - 30-27-re legyőzte a cseh csapatot a dán-norvég-svéd közös rendezésű olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában.
15:41, Frissítve: 17:15

Felszabadítják az országot

December 17-én szabadítsuk fel Belgrádot, Vajdaságot, Kragujevacot, Kruševacot és Kraljevot, ezt követően tavasszal pedig Újvidéket! Erre szólította fel a választókat szombat este a tartományi székvárosban tartott kampánygyűlésén Marinika Tepić.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.