Ugrás a tartalomra
Pixabay/geralt

Így érhetik el a Vajdaság Vizei Vízgazdálkodási Közvállalatot!

2021.04.01
15:22
Forrás
Közlemény
A szabadkai ombudsman közbelépésére kapcsolatot teremthetünk a közvállalattal a lecsapolási illeték kérdésében is.

Több szabadkai lakos fordult segítségért Szabadka Város Helyi Ombudsmani Hivatalához, mert nem tudtak kapcsolatba lépni a Vajdaság Vizei Vízgazdálkodási Közvállalattal a kiküldött lecsapolási díjakkal kapcsolatban.

A közlemény szerint a hivatal megkérte a közvállalatot, hogy biztosítson a lakosság számára elérhető telefonszámot és e-mail címet.

A Vajdaság Vizei Vízgazdálkodási Közvállalat rövid időn belül válaszolt az ombudsman kérésére, és a polgárok elnézését kéri, mivel egy műszaki hiba elhárítása után ismét elérhető a 021/4881-527 telefonszám, az office@vodevojvodine.rs és a korisnik@vodevojvodine.rs e-mail cím.

Vajdaság Vizei Vízgazdálkodási Közvállalat
Vajdaság Vizei Közvállalat
lecsapolási illeték
kapcsolat
telefonszám
e-mail cím

Kapcsolódó tartalmak

Most

08:39, Frissítve: 08:44

Ma még napos, holnap esős

Borongós és napos időszakok válthatják egymást térségünkben ma. Csak délután alakulhat ki gyenge eső helyenként.
07:59

Meghalt a bükki füvesember

94 éves korában meghalt Szabó György, a bükki füvesember. A gyógyteáiról és gyógynövényes cseppjeiről ismert bükki füvesember saját otthonában hunyt el.
21:55, Frissítve: 07:55

Incidens Koszovó északi részén

Tüntetés és lövöldözés volt Koszovó északi részén. Ma reggel pedig egy kézigránátot hatástalanítottak az illetékesek a választási bizottság irodájában, Észak-Mitrovicában. Sérültekről nincs hír.

Népszerű

Kedvezményt kapott, aki észszerűen fogyasztott

Sokan kétkedve fogadták a hírt, hogy amennyiben takarékoskodnak az árammal, októbertől kedvezményt kaphatnak a fogyasztásukra. Az októberi villanyszámlák megérkeztek, és kiderült, érdemes volt-e spórolni.