Ugrás a tartalomra
Pixabay/geralt

Így érhetik el a Vajdaság Vizei Vízgazdálkodási Közvállalatot!

2021.04.01
15:22
Forrás
Közlemény
A szabadkai ombudsman közbelépésére kapcsolatot teremthetünk a közvállalattal a lecsapolási illeték kérdésében is.

Több szabadkai lakos fordult segítségért Szabadka Város Helyi Ombudsmani Hivatalához, mert nem tudtak kapcsolatba lépni a Vajdaság Vizei Vízgazdálkodási Közvállalattal a kiküldött lecsapolási díjakkal kapcsolatban.

A közlemény szerint a hivatal megkérte a közvállalatot, hogy biztosítson a lakosság számára elérhető telefonszámot és e-mail címet.

A Vajdaság Vizei Vízgazdálkodási Közvállalat rövid időn belül válaszolt az ombudsman kérésére, és a polgárok elnézését kéri, mivel egy műszaki hiba elhárítása után ismét elérhető a 021/4881-527 telefonszám, az office@vodevojvodine.rs és a korisnik@vodevojvodine.rs e-mail cím.

Vajdaság Vizei Vízgazdálkodási Közvállalat
Vajdaság Vizei Közvállalat
lecsapolási illeték
kapcsolat
telefonszám
e-mail cím

Most

15:20, Frissítve: 15:32

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.
14:08, Frissítve: 15:53

Sportszerek ajándékba

A topolyai TSC Akadémián a Szerb Labdarúgó Szövetség képviselői sportfelszerelést adományoztak a Községi Labdarúgó Szövetség klubjai számára.

Népszerű

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.