Ugrás a tartalomra
Illusztráció Pannon RTV

Ingyenes dokumentumok pénzért?!

2019-11-13
12:38
2019-11-13
12:46
Forrás
Blic
Ingyenes dokumentumok kikéréséért kérnek el 6000 dináros illetéket az ügynökségek lakásvásárláskor - írja a Blic.

A belgrádi napilap azt állítja, egy, a lakás vásárlásakor vagy eladásakor elengedhetetlen dokumentumról van szó, amelyet egyébként elektronikus formában is és díjmentesen ki lehet kérni. Arról a dokumentumról van szó, amely a kataszteri hivatalból kérhető ki, és bizonyítja, hogy az adott ingatlanon van-e például jelzálog, vagy más terhelés. Borko Drašković, a Köztársasági Geodéziai Intézet igazgatója elmondta, az ingatlanokról szóló információk az e-kataszterben háromnaponta frissülnek, így a különböző ügynökségek könnyedén, ingyenesen utánajárhatnak az ingatlan adatainak, és a polgároktól nem kérhetnek pénzt erre plusz kiadás címén.

kataszteri hivatal

Most

21:28, Frissítve: 23:30

Újabb vajdasági magyar az olimpián

Kijutott az olimpiára a szerbiai férfi asztalitenisz válogatott miután óriási bravúrt végrehajtva Hongkongot is legyőzte az ötkarikás játékok kvalifikációs tornáján.

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Január 18-a Piroska napja

Időjárás szempontjából a mai napnak különleges jelentése van, ugyanis, ha Piroska napján fagy, negyven napig el nem hagy - tartja a mondás.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.