Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragosavac Viktor - archív

Ingyenes rehabilitáció nyugdíjasoknak

2020.08.20
18:14
2020.08.20
18:19
Forrás
Közlemény
Ingyenes, 10 napos rehabilitációra jelentkezhetnek a szerbiai nyugdíjasok. 25 előre meghatározott helyszín mellett tehetik le voksukat.

A Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap pályázatán azok vehetnek részt, akik nyugdíja nem haladja meg a havi 27.775 dinárt. Az érdeklődőknek fel kell mutatniuk orvosi igazolásukat és kitöltött jelentkezési lapjukat is, amelyben megjelölik, hogy melyik fürdőben szeretnék igénybe venni a szolgáltatást. A jelentkezési lap letölthető a pio.rs oldalról.

rehabilitáció
nyugdíjas
fürdő
ingyenes
jelentkezni
szolgáltatás

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:33, Frissítve: 11:41

Egy asztalnál Kurti és Vučić

Több mint egy év után folytatódott a Belgrád és Pristina közti párbeszéd. Aleksandar Vučić szerb elnök és Albin Kurti koszovói kormányfő egy asztalhoz ült Brüsszelben.
10:51

A csúcson is netezne? - megteheti

Mostantól a Kilimandzsáró is szélessávú internetet kap, hogy a turisták tweetelhessenek, instázhassanak vagy whatsappozhassanak, miközben megmásszák Afrika legmagasabb hegyét.
09:56, Frissítve: 10:02

Korlátok hozadéka

20. alkalommal szervezték meg Bácskossuthfalván a 9+1 Nemzetközi Művésztelep Mesterműhelyét. Az alkotótábor idei témacíme: Korlátok hozadéka. A Mesterműhelyben készült alkotásokat Szent István-napi ünnepség keretében tekinthetik meg az érdeklődők.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.