Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragosavac Viktor - archív

Ingyenes rehabilitáció nyugdíjasoknak

2020-08-20
18:14
2020-08-20
18:19
Forrás
Közlemény
Ingyenes, 10 napos rehabilitációra jelentkezhetnek a szerbiai nyugdíjasok. 25 előre meghatározott helyszín mellett tehetik le voksukat.

A Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap pályázatán azok vehetnek részt, akik nyugdíja nem haladja meg a havi 27.775 dinárt. Az érdeklődőknek fel kell mutatniuk orvosi igazolásukat és kitöltött jelentkezési lapjukat is, amelyben megjelölik, hogy melyik fürdőben szeretnék igénybe venni a szolgáltatást. A jelentkezési lap letölthető a pio.rs oldalról.

rehabilitáció
nyugdíjas
fürdő
ingyenes
jelentkezni
szolgáltatás

Most

16:00

Ma van a Nemzetközi Jegesmedve Nap

A jegesmedvék életük nagy részét a Jeges-tenger jegén töltik, a világ egyik leghidegebb környezetében. Megközelítőleg 21 és 31 ezer egyed él a Földön, de sok más állathoz hasonlóan őket is fenyegeti a klímaváltozás.
15:28, Frissítve: 15:36

2037 méternyi kolbász tekeredett Turián

A Turiai Kolbászfesztiválon a járványügyi helyzet miatt idén az ünnepség és a vásár elmaradt. Csak a Guiness-rekordot tartó kolbász készítőiből és a szervezőkből, valamint a kolbászkészítő verseny kisszámú résztvevőjéből állt az idei esemény.
15:01, Frissítve: 17:00

Disznótor a muzslyai réten

A muzslyai réten, Budai Zoltán tanyáján, ma baráti körben hagyományos disznótor volt, amelynek az „áldozata” egy háromszáz kilogrammos jószág volt.

Népszerű

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.