Ugrás a tartalomra
Gyermekkórház Újvidéken
Pannon RTV / Juhász Géza

Inhalátor készülékeket adományoztak az újvidéki Gyermekkórháznak

2019-06-18
14:56
Forrás
Pannon RTV
Három inhalátor készüléket adományoztak az újvidéki apukák a helyi Gyermekkórháznak. Az akciót egy helyi édesapa, Aleksandar Petković indítványozta.

A férfi és felesége gyermekük betegsége miatt az elmúlt időszakban sok időt töltött a Gyermekkórházban, és felfigyeltek arra, hogy az intézményből több egészségügyi eszköz is hiányzik. A férfi úgy döntött, összefog a helyi édesapákkal, és megpróbál segíteni az intézménynek. A felhívást hétfőn hirdette meg a közösségi hálón, a három inhalátorra egy nap alatt sikerült összegyűjtenie a pénzt. Az adományozó szülők elmondták, a következő lépésük egy aspirátor beszerzése lesz, mivel a kórházban az érintett osztályon jelenleg csak egyetlen ilyen orvosi műszer van, és az is több, mint 40 éves. Az újvidéki Gyermekkórházban évente mintegy 11.000 gyermeket kezelnek az egész tartományból.

inhalátor
Újvidék
gyermekkórház
adomány

Most

17:31, Frissítve: 18:17

Megkezdődött a 12. Nemzeti Vágta Budapesten

Nagy Arnold címvédő a mai előfutamon sikeresen győzedelmeskedett, ami azt jelenti, hogy a Temerint képviselő vajdasági lovas és Fantázia lova biztosan ott lesznek a holnapi középfutamon.

Népszerű

Fegyveres bankrablás Szabadkán

Fegyveres bankrablás történt ma reggel Szabadkán. Senki sem sérült meg. Az álarcos elkövető a Dimitrije Tucović, közismertebb nevén a Borovo utcájában lévő Postatakarékot rabolta ki.