Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Intenzív forgalom az utakon

2023.04.30
10:25
2023.04.30
17:06
Forrás
Pannon RTV
Intenzív forgalom várható az utakon ma és a május elsejei munkaszüneti napokon, hétfőn és kedden Szerbiában – figyelmeztet a szerbia Autó-Motoros Szövetség.

Azt írják, arra kell számítani, hogy időnként a megszokottnál több jármű lesz az utakon, és ezekben a hullámokban csak lassabb haladás lehetséges, illetve dugók keletkezhetnek.

Szabadka belvárosában egyébként holnaptól türelmesebben kell vezetniük a sofőröknek. Május elsejétől, hétfőtől ugyanis megkezdődnek az új városháza melletti aluljáró felújítási munkálatai. Lezárják a járművek számára a városközpont irányából Palics felé tartó a jobb szélső sávot, valamint a gyalogos- és kerékpársávot. Ez a munkálatok első fázisa, amely a tervek szerint július 1-ig tart. Azután a teljes utat lezárják a szóban forgó helyen, várhatóan október elsejéig. A május elsejei ünnepek miatt egyébként az autópályák fizetőkapuinál egyelőre nincs fennakadás – a Szerbia Útjai Közvállalat legutóbbi információi szerint.

határátkelés
forgalom

Most

08:53, Frissítve: 11:03

Orbán Viktor: Magyarország nem lesz migránsgettó!

A migrációs probléma bonyolult, de a megoldás egyszerű: nem kell őket beengedni! - jelentette ki Orbán Viktor magyar miniszterelnök ma reggel a Kossuth rádióban. Facebook-posztjában is megerősítette: Magyarország nem lesz migránsgettó.

Népszerű