Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Intenzív a forgalom a szerb-magyar határátkelőkön

2021.08.22
07:01
2021.08.22
17:49
Forrás
police.hu
A várakozási idő csökkentése érdekében ma is csak a Magyarországra belépő forgalom használhatja a röszkei közúti határátkelőhelyet - közölte a magyar rendőrség a honlapján.

Szerbia felé a röszkei autópálya-határátkelőhelyet vehetik igénybe.

A police.hu információi szerint ezen az átkelőn egy órát kell vesztegelni Szerbia felé, aki azonban Magyarországra szeretne belépni, akár három órás várakozásra is számíthat.

Pannon RTV/Varga Dániel

A Tompa-Kelebia átlépőn egy órát kell várakozni a Magyarországra történő belépéséhez.

A többi szerb-magyar határátkelőhelyen jelenleg nincs 15 percet meghaladó várakozás.

Ha tehetik, válasszák a kisebb, közúti átlépőket, és mindenképp tájékozódjanak a határhelyzetről, mielőtt útnak indulnak.

határ
szerb-magyar határ
torlódás
várakozás
Horgos-Röszke autópálya-határátkelőhely
Horgos-Röszke közúti határátkelő
Horgos

Most

20:02

Vučić: Ukrajna a fő téma Davosban

Ukrajna kérdése játszik központi szerepet a Davosi Világgazdasági Fórumon, erről beszélt a szerb köztársasági elnök a szerb közmédiának, aki maga is részt vesz a rendezvényen.
19:33

Korszerű gépek és újítások kellenek

Sokan szeretnének korszerű gépeket vásárolni az Újvidéki Mezőgazdasági Vásáron. A beruházás azonban sokba kerül - mondják a termelők. Aki teheti, pályázati lehetőségeken keresztül próbál fejleszteni.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.