Ugrás a tartalomra
Európa Kollégium, Újvidék

Intenzív szerb nyelvi kurzus Újvidéken

2019-08-05
12:10
2019-08-05
15:52
Forrás
Közlemény
A már felvételt nyert elsőéves hallgatók jelentkezhetnek rá augusztus 25-ig.

Intenzív szerb nyelvi kurzust hirdet a már felvételt nyert elsőéves egyetemistáknak a Magyar Nemzeti Tanács. A szeptember 9-e és 20-a között az Európa Kollégiumban megszervezésre kerülő felzárkóztató képzés ingyenes. A szállást az MNT biztosítja, a résztvevőket csupán az utazás és az étkezés költsége terheli. A kurzus előtt szintfelmérést végeznek augusztus 27-én 11 órától a zentai Bolyai Tehetséggondozó Gimnáziumban, a szabadkai Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnáziumban és az újvidéki Európa Kollégiumban. A jelentkezési határidő augusztus 25. Érdeklődni az office@mnt.org.rs email címen, illetve a 024/524-534-es telefonszámon lehet.

Újvidék
Európa Kollégium
szerb nyelvi képzés
szerb nyelvi felzárkóztató képzés
elsőéves
intenzív
Magyar Nemzeti Tanács
MNT
ingyenes
szintfelmérés
határidő

Most

10:24, Frissítve: 10:30

Leslie L. Lawrence Vajdaságban

Vajdaságba látogat Lőrincz L. László, azaz írói álnevén Leslie L. Lawrence vagy Frank Cockney, aki exkluzív interjút ad a Pannon Televíziónak.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.