Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Irena Vujović: Az állam megoldja a légszennyezés problémáját

2021.01.10
19:59
Forrás
Szerbiai RTV
A szerb környezetvédelmi miniszter elmondta, a probléma évtizedek óta jelen van, ennek ellenére felelőtlenség lenne azt állítani, hogy az állam nem tesz semmit a megszüntetése érdekében.

Irena Vujović a légszennyezéssel kapcsolatos tiltakozásokra reagált, kijelentette, hogy az állam megoldja a légszennyezés problémáját. Leszögezte azt is, hogy a levegőminőséggel kapcsolatos aggodalmak jogosak. Az ezzel kapcsolatos tiltakozáson szerinte olyan személyek vettek részt, akik korábban hatalmon voltak, mégsem tettek ellene semmit. Vujović arra is felhívta figyelmet, hogy továbbra is támogatják azokat, akik környezetkímélő elektromos vagy hibrid autót szeretnének vásárolni.

Hozzátette, a több évtizede fennálló problémát nem lehet gyorsan megoldani, mindazonáltal intenzíven dolgoznak a megoldáson.

Irena Vujović
környezetvédelem
légszennyezés

Most

14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.
14:08, Frissítve: 14:16

Sportszerek ajándékba

A topolyai TSC Akadémián a Szerb Labdarúgó Szövetség képviselői sportfelszerelést adományoztak a Községi Labdarúgó Szövetség klubjai számára.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.