Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Ismét bezárt az ideiglenes hajléktalanszálló Szabadkán

2021-02-22
12:26
Forrás
Közlemény
A Gaj utca 50. szám alatt üzemelő hajléktalanszálló idén már másodszor zár be, mivel az évszakhoz képest magas a hőmérséklet, és ez várható a következő napokban is, áll Szabadka Város Szociális Központja értesítésében.

Közölték továbbá, hogy az ideiglenes hajléktalanszálló újbóli megnyitása óta annak szolgáltatásait Szabadkán összesen három személy vette igénybe.

Szabadka
hajléktalan-szálló

Most

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.