Ugrás a tartalomra
Tanjug/Tara Radovanovic

Ismét érkezett kínai oltás az országba

2021.05.22
13:34
2021.05.22
16:12
Forrás
Szerbiai RTV, Pannon RTV
Újabb 266 ezer adagnyi kínai Sinopharm oltás érkezett Szerbiába.

A vakcinákat szállító repülőgépet Zlatibor Lončar egészségügyi miniszter és Csen Bo Szerbia kínai nagykövete várta. Lončar felhívta a figyelmet arra, hogy a fiatalok is oltassák be magukat. A kínai nagykövet szerint pedig örömre ad okot, hogy folyamatosan csökken a napi fertőzöttek száma Szerbiában. Lončar pedig felhívta a figyelmet arra, hogy a fiatalok is oltassák be magukat, valamint az oltások biztonságosságáról is beszélt.

Zlatibor Lončar, egészségügyi miniszter, Szerbia: „Ezek az oltások és más vakcinák sem okoznak semmilyen problémát. Rendkívül biztonságosak, hatásosak, valamint megakadályozzák a betegség terjedését, és megmentik az emberi életeket. Ez a tény, ez az igazság. Még egyszer kérek minden fiatalt, hogy érdeklődjön, nézzen utána, ha valaki azt mondja, hogy valami nincs rendben az oltásokkal, kérjenek erről tényeket.”

Csen Bo
Zlatibor Lončar
Sinopharm

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:01, Frissítve: 18:19

Davis Kupa: A franciák legyőzték a magyarokat

Marozsán Fábián 6:3, 6:3-ra kikapott Ugo Humbert-től a Tatabányán rendezett Magyarország-Franciaország tenisz Davis Kupa-selejtező utolsó mérkőzésén, így az ellenfél jutott 3-2-es összesítéssel tovább a döntő csoportkörébe.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.