Ugrás a tartalomra
Tanjug/Tara Radovanovic

Ismét érkezett kínai oltás az országba

2021.05.22
13:34
2021.05.22
16:12
Forrás
Szerbiai RTV, Pannon RTV
Újabb 266 ezer adagnyi kínai Sinopharm oltás érkezett Szerbiába.

A vakcinákat szállító repülőgépet Zlatibor Lončar egészségügyi miniszter és Csen Bo Szerbia kínai nagykövete várta. Lončar felhívta a figyelmet arra, hogy a fiatalok is oltassák be magukat. A kínai nagykövet szerint pedig örömre ad okot, hogy folyamatosan csökken a napi fertőzöttek száma Szerbiában. Lončar pedig felhívta a figyelmet arra, hogy a fiatalok is oltassák be magukat, valamint az oltások biztonságosságáról is beszélt.

Zlatibor Lončar, egészségügyi miniszter, Szerbia: „Ezek az oltások és más vakcinák sem okoznak semmilyen problémát. Rendkívül biztonságosak, hatásosak, valamint megakadályozzák a betegség terjedését, és megmentik az emberi életeket. Ez a tény, ez az igazság. Még egyszer kérek minden fiatalt, hogy érdeklődjön, nézzen utána, ha valaki azt mondja, hogy valami nincs rendben az oltásokkal, kérjenek erről tényeket.”

Csen Bo
Zlatibor Lončar
Sinopharm

Most

21:04, Frissítve: 21:13

Gólyakolónia Újvidéken

Újvidék északi bejáratánál, az autópálya mellett található Vajdaság egyik legnagyobb gólyakolóniája. Egy elhagyatott építkezés betonoszlopainak tetején több mint húsz fészekben nevelik az új nemzedékeket.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.