Ugrás a tartalomra
TANJUG/DUSAN ANICIC/nr

Ismét fennakadásokat okoz a hóesés Dél-Szerbiában

2021-01-27
15:48
2021-01-27
15:54
Forrás
Szerbiai RTV
Crna Trava községben az emberek áram nélkül maradtak, a telefonálás nehezen megoldható, és az utak is járhatatlanok a leesett hó mennyisége miatt.

Éjszaka ebben a térségben három embert kellett kimenteni az autókból. Több mint száz dél-szerbiai háztartásban már 18 napja nincs áramszolgáltatás. Számukra az illetékesek áramfejlesztőt biztosítottak.

havazás
tél
fennakadás

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:10, Frissítve: 17:23

Megkapta az oltást Áder János

A magyar köztársasági elnök néhány nappal ezelőtt kapta meg az értesítést háziorvosától, hogy sorra kerül és kínai vakcinát ajánlott fel neki.
16:00, Frissítve: 17:43

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.