Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Ismét megnyílt a szabadkai ideiglenes hajléktalanszálló

2021.02.10
12:54
2021.02.10
16:48
Forrás
Pannon RTV
Az előrejelzett lehűlés miatt volt szükség a megnyitásra. Mindaddig fogadja a hajléktalanokat, amíg az időjárási viszonyok megkövetelik - mondták az illetékesek. A szálló Szabadkán, a Gaj utca 50. szám alatt várja az arra rászorulókat.
Pannon RTV

Ilija Đukanović, Szabadka szociális és egészségügyi kérdésekkel megbízott tanácstagja elmondta, a felhasználók kizárólag a járványhelyzet miatti intézkedések betartásával tartózkodhatnak az épületben. A felhasználók háromszori étkezést kapnak.

Pannon RTV

A szálló 18 férőhelyes, azonban szükség szerint bővíthető. Az előző időszakban hatan vették igénybe az ideiglenes hajléktalanszálló szolgáltatásait.

Pannon RTV

Ilija Đukanović szociális és egészségügyi kérdésekkel megbízott városi tanácstag: „A Vöröskereszt biztosítja az étkezést: reggeli, ebéd, főtt étel és vacsora. Szükség szerint természetesen öltözéket is biztosítanak, ruhát és cipőt a felhasználóknak. Az ideiglenes hajléktalanszálló működni fog az elkövetkező napokban, mint az előző periódusban. Amikor megvalósulnak a bezáráshoz szükséges feltételek, értesítve leszünk a szabadkai Szociális Központ által és akkor az ideiglenes hajléktalanszálló bezár majd.”

hajléktalanszálló
Szabadka
megnyílt
hideg
Ilija Đukanović

Most

18:51, Frissítve: 21:56

Az angolok nyerték a D-csoport rangadóját

Az angol válogatott Raheem Sterling góljával 1-0-ra legyőzte a horvát együttest a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság D-csoportjának első fordulójában, a londoni Wembley Stadionban.

Népszerű

Az Interpol körözte, Szabadkán tartóztatták le

Egy Interpol által körözött személyt tartóztatott le, és vett őrizetbe a szabadkai rendőrség. Az 1985-ös születésű magyar állampolgárságú P. K.-t egy másik személy házában találtak meg a városban.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.