Ugrás a tartalomra
Üres tanterem
Pannon RTV/Lukács Attila

Ismét sztrájkba lépnek jövő héttől a szerbiai tanügyi dolgozók

2018-12-06
14:20
2018-12-06
14:28
Forrás
Tanjug
Négy szakszervezet tagjai kérik, hogy folytassák a fizetési osztályokról és csoportokról szóló tárgyalásokat, valamint emeljék meg a béreket mintegy 15 százalékkal.

Emellett azt kérik, hogy kezdjék meg a tárgyalásokat a külön kollektív szerződésről, amely jövő márciusban jár le. December 11-ére tüntetést jelentettek be a kormány épülete elé. Az oktatási szakszervezetek képviselői a jövő keddi tüntetés mellett rövidített, 30 perces órákat tartanak az iskolákban.

tanügyi dolgozók
sztrájk

Most

22:51, Frissítve: 23:57

Tenisz: Györe döntős Rióban!

A zentai teniszező elődöntőbeli ellenfele, a szlovén Aljaž Bedene sérülés miatt visszalépett, így Györe küzdelem nélkül jutott be a döntőbe.
20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.