Ugrás a tartalomra

Járványhelyzetben is bizonyított a Pannon RTV

2021.03.26
16:06
2021.03.26
20:47
Forrás
Pannon RTV
A járványhelyzet a sajtóra is kihatással volt – nyilatkozta Hajnal Jenő a Magyar Nemzeti Tanács 21. elektronikus ülése után. Az MNT elnöke kiemelte, a Pannon RTV bizonyította, hogy mit jelent vírushelyzetben hírt vinni, időszerűnek lenni.

Elektronikus formában ülésezett az MNT. A 21. elektronikus ülésen döntöttek a Pannónia Alapítvány igazgatóbizottságába az MNT által javasolt tagokról, továbbá jóváhagyták a Magyar Szó és a Hét Nap lapkiadók 2020. évi munka- és pénzügyi jelentését.

A Magyar Nemzeti Tanács emellett jóváhagyta a tizenkét társalapításában tevékenykedő kulturális intézmény munkájával és pénzügyvitelével kapcsolatos dokumentumokat is. A testület döntött iskolaszéki és igazgatóbizottsági tagcserékről is, de megvitattak intézmények igazgató- vagy felügyelőbizottsági tagcserék eljárásával kapcsolatban hozott végrehajtó bizottsági döntéseket is.

Hajnal Jenő, elnök, Magyar Nemzeti Tanács: „Összeáll a Pannónia Alapítvány új összetételű testülete, és úgy gondolom, hogy itt is fontos feladat vár, hiszen láthattuk, ha valamelyik médiaintézményünk bizonyítani tudta azt, hogy mit jelent vírushelyzetben hírt vinni, hírt hozni, időszerűnek lenni, percről percre, pillanatról pillanatra, akkor ezt a Pannon RTV, a Szabadkai Magyar Rádió és a honlapjuk méltóképpen tudta prezentálni, és azt is, hogy a közösségért hogyan lehet áldozatot hozni, tehát ha egy rendezvény élőben nem mehet, akkor annak a felvétele történt meg, az alkalmak, nemzeti ünnepeink, méltó megünneplésében is ott volt a Pannon, úgy érzem, ezért az egész közösség nevében köszönetet tudunk mondani.”

Hajnal Jenő
MNT
ülés
elektronikus
Pannónia Alapítvány
igazgatóbizottság
Magyar Szó
Hét Nap

Most

08:21, Frissítve: 08:33

Az eső vízesésként zúdult Dél-Koreára

Legalább heten meghaltak, hatan eltűntek az özönvízszerű eső okozta áradásban a dél-koreai főváros régiójában hétfőn. Szöul jómódú Gangnam negyedének utcái folyókká változtak, a járművek elmerültek, a víz elárasztotta a tömegközlekedési eszközöket.
17:45, Frissítve: 19:51

Toborozták a számlálóbiztosokat

Több mint 40 ezren töltötték ki a számlálóbiztosi munkával kapcsolatos elektronikus jelentkezési űrlapot – jelentette be a Köztársasági Statisztikai Intézet.

Népszerű