Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Járványügyi helyzet 1,2 millió beadott védőoltás után

2021-02-22
21:14
Forrás
Pannon RTV
Szerbia más városaihoz hasonlóan Nagybecskereken is folyamatban van a vakcináció - többek között errőlis szó volt a Közügyek hétfői adásában.

A város két oltópontján eddig 13400 adag védőoltást adtak be, ennek egyharmada már a második dózis. Pfizer, Sinopharm és Szputnyik V védőoltások állnak a lakosság rendelkezésére, mindenkinek saját kérése szerint.

Pannon RTV

Vickó Ferenc egészségügyi államtitkár szerint azonban azoknak is fontos betartani a járványügyi előírásokat, akik már megkapták a védőoltást, hiszen a teljes immunitás csak a második dózis felvételét követő hetekben alakul ki.

Közügyek
védoltás
vakcina
járvány

Most

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.