Ugrás a tartalomra

A játék szerepe

2012-05-10
20:07
A szülő és a gyermek közös játékának fontosságáról, valamint a beszéd fejlesztéséről hallhattak információkat a Születés hete programsorozat ötödik napjának résztvevői
A szülő és a gyermek közös játékának fontosságáról, valamint a beszéd fejlesztéséről hallhattak információkat a Születés hete programsorozat ötödik napjának résztvevői. A rendezvény célja a családalapítás ösztönzése, illetve a családi kötelékek erősítése, ami a gyermek testi-lelki fejlődésében a legfontosabb.
fiatal
gyermek
játék
fejlődés

Most

11:32, Frissítve: 11:43

Megtartja nyári táborait a Rákóczi Szövetség

Az elmúlt két hónapban több mint egy tucat nagy rendezvényt kellett lemondaniuk, ugyanakkor a nyárra 15 tábort terveznek, zömét Sátoraljaújhelyen – nyilatkozta a szövetség elnöke a Kossuth Rádióban.
08:28, Frissítve: 11:44

Csaknem 5,6 millió fertőzött

A világban eddig csaknem 5 millió 600 ezren fertőződtek meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 348 ezer.
21:47, Frissítve: 07:58

Előttünk a jégvédelmi szezon

A Közügyekben Bognár Pásztor Hajnalka, a Városi Tanács mezőgazdasági ügyekkel megbízott tanácsosa elmondta, Szabadkán a tavalyról megmaradt jégvédelmi rakéták mellé idén újabb ötvenet vásároltak.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.