Ugrás a tartalomra

Játék, tánc és keresztény koncert

2012.04.14
18:44
Egyházmegyei hittanos lelki napot tartottak ma Csantavéren
Egyházmegyei hittanos lelki napot tartottak ma Csantavéren. Az egész napos rendezvényre Vajdaság egész területéről érkeztek lelkes hittanosok. Korcsoport szerint előadások, csoportfoglalkozások, játék, kézművesség, tánctanulás és keresztény koncert várt a fiatal résztvevőkre. Az évről évre megrendezett eseményen idén több mint 600-an vettek részt.
Vallás
pap
lelkigyakorlat

Most

18:42, Frissítve: 18:48

Elhunyt Đorđe Marjanović

A 90 éves énekes a szerb média értesülései szerint a koronavírus szövődményeibe halt bele. Lélegeztetőgépre volt kötve, az orvosok több napja harcoltak az életéért, de nem sikerült megmenteniük.
16:27, Frissítve: 18:07

Ünnepelnek a tordaiak

A falu újratelepítésének a 245. évfordulója jegyében - de a járványhelyzet miatt, a megszokottnál szerényebben – ünnepelik Tordán a templombúcsút és a falunapot. A tavalyihoz képest idén már több vendég érkezett a hétvégén a bánáti faluba.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Megtartották az év első vásárát Topolyán

A december 9-én bevezetett rendkívüli állapot óta a bácskai településen eddig nem tartották meg a közkedvelt vásárt. Miután feloldották a rendkívüli állapotot, a hagyományosan minden hónap második vasárnapján megtartott vásár most újra benépesült.