Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Jelentős romlás esetén távoktatás

2021.10.23
18:06
2021.10.23
18:21
Forrás
Szerbiai RTV
Csak akkor vált át a teljes szerbiai iskolarendszer az online oktatásra, ha a járványügyi adatok a helyzet jelentős romlását mutatják – közölte a szerb Oktatási Minisztérium.

Jelenleg négy szerbiai város középiskolái váltottak a kombinált oktatási modellre. Ezek Belgrád, Vrnjačka Banja, Niš és Šabac, minden más községben továbbra is a közvetlen oktatási modell van érvényben. Az Oktatási Minisztérium következő gyűlésére meghívást kaptak a válságstáb egészségügyi szakértői is, ugyanis csak ők hozhatnak a teljes iskolarendszert érintő döntéseket. Hangsúlyozták, a diákok legtöbb esetben az iskolán kívül fertőződnek meg, ezért arra kérik a lakosokat, oltassák be magukat, a beteg gyerekeket pedig ne engedjék iskolába a szülők, mert csak így kerülhetjük el az online oktatásra való teljes átállást.

oktatás
iskola
online
távoktatás

Most

00:06

Európa-liga-döntő - az Eintracht Frankfurt nyert

Európa Liga mindig is a Bajnokok Ligája mostohatestvére volt, idén kicsit futballromantikusra sikerült a döntő párosítása, ugyanis két nagy múltú, de nemzetközi szinten kevésbé sikeres klub jutott el az aranycsatáig.
22:35

Szerelmek szerelme

A Zentai Magyar Kamaraszínház színészeinek előadásában mutatták be Mészáros Anikó Szerelmek szerelme című darabját.

Népszerű