Ugrás a tartalomra
autoiskola

Jelentősen drágul a jogosítvány megszerzése

2018-10-16
13:48
2018-10-16
13:55
Forrás
Szerbiai RTV
Október 25-től megdrágulhat Szerbiában a B-kategóriás jogosítvány megszerzésének folyamata - írja a Szerbiai RTV. Akár 30 százalékos drágulás is lehet.

Ennek az az oka, hogy a szabály szerint minden autósiskolának saját gyakorlópályával kell rendelkeznie, ez pedig akár 50 ezer eurós befektetést is jelenthet számukra - amennyiben nem rendelkeznek vele.

Jelenleg a B-kategória megszerzéséért 70 ezer dinárt kell fizetni. A szerbiai autósiskolák harmadának nincs saját gyakorlópályája, a közterületeket, közutakat használják erre a célra.

Szerbia
auttósiskola
jogostvány
drágul

Comments

arpad2019 küldte be 2018. 10. 19., p - 21:28 időpontban

Szeretném megkérdezni hogy ha már elkezdte a vizsgát a gyerek akkor örá is vonatkozik e a drágulás ?

Kapcsolódó tartalmak

Most

10:38, Frissítve: 10:43

Utazási lehetőség középiskolásoknak

A Rákóczi Szövetség programjának célja, hogy a június 4-i Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából, a középiskolások egy másik Kárpát-medencei ország magyar iskolájához látogassanak.

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.