Ugrás a tartalomra
autoiskola

Jelentősen drágul a jogosítvány megszerzése

2018-10-16
13:48
2018-10-16
13:55
Forrás
Szerbiai RTV
Október 25-től megdrágulhat Szerbiában a B-kategóriás jogosítvány megszerzésének folyamata - írja a Szerbiai RTV. Akár 30 százalékos drágulás is lehet.

Ennek az az oka, hogy a szabály szerint minden autósiskolának saját gyakorlópályával kell rendelkeznie, ez pedig akár 50 ezer eurós befektetést is jelenthet számukra - amennyiben nem rendelkeznek vele.

Jelenleg a B-kategória megszerzéséért 70 ezer dinárt kell fizetni. A szerbiai autósiskolák harmadának nincs saját gyakorlópályája, a közterületeket, közutakat használják erre a célra.

Szerbia
auttósiskola
jogostvány
drágul

Comments

arpad2019 küldte be 2018. 10. 19., p - 21:28 időpontban

Szeretném megkérdezni hogy ha már elkezdte a vizsgát a gyerek akkor örá is vonatkozik e a drágulás ?

Most

20:29

Közeleg a holdújév

A világ népességének negyede számára ez az év legnagyobb ünnepe. Idén a holdújév vagy ahogy Ázsiában nevezik a tavaszköszöntő február 5-én kezdődik.
20:19

Több ENSZ-békefenntartót öltek meg Maliban

Meggyilkolták az ENSZ-békefenntartó missziójának 10 tagját, 25-öt pedig megsebesítettek az Al-Kaidával kapcsolatban álló dzsihádisták - jelentették az Egyesült Nemzetek Szervezetének illetékesei.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.