Ugrás a tartalomra
Illusztráció (Fotó: Tanjug/AP/Andy Wong)

Jön a tél és vele a szmog

2018-11-14
16:27
Forrás
gradsubotica, origo
A tél közeledtével egyre nagyobb a lehetősége a szmog kialakulásának a városokban. Elsősorban a helytelen tüzelés miatt a késő délutáni és esti órákban romlik a levegő minősége.

Az illetékesek azt javasolják, a lakosok ilyen körülmények között minél kevesebb időt töltsenek a szabadban, a gyerekek egészségének megóvása érdekében pedig szintén a lehető legkevesebb időre engedjék ki őket. A szmog és a szennyezettség komoly egészségügyi kockázatot jelenthet. Légzési nehézségeket, fejfájást, fulladást, de akár asztmát, vagy más légúti megbetegedéseket is okozhat.

szmog

Most

22:51, Frissítve: 23:57

Tenisz: Györe döntős Rióban!

A zentai teniszező elődöntőbeli ellenfele, a szlovén Aljaž Bedene sérülés miatt visszalépett, így Györe küzdelem nélkül jutott be a döntőbe.
20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.