Ugrás a tartalomra
MTI/Cseke Csilla

Jónak lenni jó!

2021.12.19
12:39
2021.12.19
12:46
Forrás
hirado.hu
Ferenc pápa is a jótékonysági kampány mellé állt.

Rendkívüli ajándékkal támogatja a magyar közmédia 10 éves jótékonysági kampányát Ferenc pápa: egy Szent József-szobrot küld, hogy annak elárverezésével segítse a műsor idei kedvezményezettjét, a Covid-árvákat támogató Regőczi Alapítványt - jelentette be Siklósi Beatrix projektvezető, a Kossuth rádió csatornaigazgatója.

A szobor Názáreti Szent Józsefet ábrázolja, amint Jézust tanítja az ácsmesterségre. Fontos az anyagi segítség, de sok esetben pszichológiai támogatásra, vagy jogi segítségnyújtásra van szüksége a családoknak. A tervek szerint a gyerekeket felnőtté válásukig fogja támogatni az alapítvány.

MTI/Cseke Csilla

A közmédia jubileumi jótékonysági kampányában a műsor vasárnap délelőtti kezdetéig már csaknem 100 millió forint gyűlt össze. A műsor a Dunán, a Duna World-ön, az M5-ön és az m4Sport + Sportcsatornán is látható lesz késő estig. A magyar közmédia tíz évvel ezelőtt indította útjára Jónak lenni jó! kampányát.

Jónak lenni jó!
kampány
adomány
jótékonyság

Most

07:59, Frissítve: 08:28

Reagált a forint gyengülésére az MNB

Erősödött csütörtök reggelre a forint a nemzetközi devizakereskedelemben a főbb devizákkal szemben, miután az előző nap történelmi árfolyammélypontot állított be.
07:39, Frissítve: 08:26

Ma kezdődik a Nyárhangoló fesztivál Palicson

A VM4K négynapos rendezvényén koncertekkel, közéleti, irodalmi, színházi kerekasztal-beszélgetésekkel, kirakodó vásárral, táncházzal, helytörténeti sétával és gyermekprogramokkal várják a látogatókat. A programokra a belépés ingyenes.

Népszerű