Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Tímár Zsolt

Jótékonysági műsort adtak elő az MTTK hallgatói

2019-02-19
13:31
2019-02-19
15:55
Forrás
Pannon RTV
Az adománygyűjtést a kar hallgatójának, Józsa Mónikának a javára szervezték, akinek a családi házát február elején tűzkár érte. A szervezők és a család továbbra is várják az anyagi felajánlásokat.

Február 4-én égett le a bácsfeketehegyi Józsa-család házának tetőszerkezete, hatalmas kárt okozva. A bajbajutott családért az MTTK hallgatói fogtak össze egy zenés, verses alkalmi műsorral, ahol várták a pénzbeli adományokat is. Búzás Brigitta, szervező, MTTK Karrierépítő Központ: „A gyűjtés kifejezetten a mai napra összpontosul, azonban az adományokat továbbra is várjuk utólag is a számlaszámra, amelyet megosztottunk különböző csatornáinkon is, tehát elérhető az MTTK honlapján is, Facebook-oldalunkon is az a számlaszám, ahová befizethetik a szánt összeget.”

Józsa Mónika az MTTK hallgatója. Megható volt számára, hogy a Kar hallgatói és vezetői igyekeznek segíteni neki és családjának: „Már másnap jelentkeztek, hogy ők is ebben segítenek: szerveznek egy rendezvényt, amivel minél több pénzt illetve bármit össze tudnak gyűjteni amivel segítenek minket.”

A pénzbeli felajánlásokat továbbra is várják a család számlaszámára:

355-0003200565731-31
Vajdasági Bank
Józsa Sándor

Személyesen az adakozókat Bácsfeketehegyen a Dózsa György utca 104. szám alatt fogadják.

Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar
Szabadka közvállalat
jótékonyság
Józsa Mónika
tűzkár

Most

18:29, Frissítve: 18:35

Vajdaságban Újvidéken keresnek legtöbbet

54 521 dinár volt januárban a nettó átlagfizetés Szerbiában. Ez névlegesen 4,1, reálisan 3,7 százalékkal magasabb összeget jelent az előző havihoz képest - közölte a Szerbiai Statisztikai Hivatal.

Népszerű

Jövő hétvégétől nyári időszámítás

Az Európai Bizottság eredeti javaslata értelmében idén állították volna át utoljára az órákat az EU-ban, de ez a tagállami fenntartások miatt már biztosan nem tartható, így az új céldátum 2021.

Két autó ütközött a Majsai úton

Két személyautó ütközött a Majsai úton, Szabadkán. Értesüléseink szerint a balesetben nem történt személyi sérülés, azonban az anyagi kár jelentős.