Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

A jövő héten még nem lesz távoktatás

2021.10.28
21:01
2021.10.28
22:23
Forrás
Pannon RTV
Ezzel kapcsolatban dr. Predrag Kon járványügyi szakember azt nyilatkozta, hogy az iskolákban a jövő héten is a jelenlegi modellhez hasonló módon folyik majd az oktatás.

A válságstáb tagja azonban az oktatás mellett más témákat is érintett. Véleménye szerint a járványt csakis a vakcináció szüntetheti meg, illetve ha a szombat óta bevezetett védettségi igazolásokat 24 órában alkalmaznák. Ha a polgároktól csak 22 óra után kérik az oltásról szóló igazolásokat, az nem vezet komoly eredményhez - véli Kon.

Az Oktatási Minisztérium illetékesei egyébként holnap egyeztetnek majd a válságstáb tagjaival azzal kapcsolatban, hogy egyes községekben szükség lehet-e a jelenlegi oktatási modell megváltoztatására.

Dr. Predrag Kon járványügyi szakember: „Az iskolákra vonatkozó következtetés, hogy a következő héten is a mostanihoz hasonló modellt fogják alkalmazni. Azonban meg kell értenünk azt, ami mögött az egészségügyi szakértők komolyan állnak, vagyis azt, hogy komoly megelőző intézkedések nélkül nem fog jelentősen csökkenni az új fertőzöttek száma.”

online oktatás
távoktatás
Predrag Kon
koronavírus

Most

13:55

Választásokra készül Szerbia

Február 15-én írják ki a köztársasági parlamenti és az önkormányzati választásokat Szerbiában - nyilatkozta Ivica Dačić. Önkormányzati választásokat egyébként nem mindenhol tartanak, de például Belgrádban igen - tette hozzá.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.