Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

A jövő héten még nem lesz távoktatás

2021.10.28
21:01
2021.10.28
22:23
Forrás
Pannon RTV
Ezzel kapcsolatban dr. Predrag Kon járványügyi szakember azt nyilatkozta, hogy az iskolákban a jövő héten is a jelenlegi modellhez hasonló módon folyik majd az oktatás.

A válságstáb tagja azonban az oktatás mellett más témákat is érintett. Véleménye szerint a járványt csakis a vakcináció szüntetheti meg, illetve ha a szombat óta bevezetett védettségi igazolásokat 24 órában alkalmaznák. Ha a polgároktól csak 22 óra után kérik az oltásról szóló igazolásokat, az nem vezet komoly eredményhez - véli Kon.

Az Oktatási Minisztérium illetékesei egyébként holnap egyeztetnek majd a válságstáb tagjaival azzal kapcsolatban, hogy egyes községekben szükség lehet-e a jelenlegi oktatási modell megváltoztatására.

Dr. Predrag Kon járványügyi szakember: „Az iskolákra vonatkozó következtetés, hogy a következő héten is a mostanihoz hasonló modellt fogják alkalmazni. Azonban meg kell értenünk azt, ami mögött az egészségügyi szakértők komolyan állnak, vagyis azt, hogy komoly megelőző intézkedések nélkül nem fog jelentősen csökkenni az új fertőzöttek száma.”

online oktatás
távoktatás
Predrag Kon
koronavírus

Most

20:58

Újabb melegrekord dőlt meg

Ismét megdőlt a magyarországi napi melegrekord; Bács-Kiskun megyében csaknem 40 fokot is mértek - közölte a magyar Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldalán.
18:38

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.

Népszerű