Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

A jövőben több támogatás jut az energiahatékonyság fejlesztésére Szerbiában

2021.11.17
11:12
2021.11.17
12:46
Forrás
Euronews
Csak jövőre 230 millió eurót biztosítanak ezekre a projektekre – jelentette ki Zorana Mihajlović.

A következő öt évben a bányászati és energiaügyi minisztérium támogatja a nyílászárók cseréjét és a napelemek telepítését a háztartásokban az energiafogyasztás csökkentése érdekében, jelenleg ugyanis az uniós átlag négyszeresét használjuk fel, mondta Zorana Mihajlović illetékes miniszter. Csak jövőre 230 millió eurót biztosítanak ezekre a projektekre - nyilatkozta Mihajlović az Euronewsnak

energiahatékonyság
Zorana Mihajlović

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.